OurFashion

5 újdonság a szépség világából

2012.május.31. 15:22

fashionista

0 komment

1. Oscar de la Renta harminc faktoros napvédő krémet dobott piacra, amit csak a dominikai butikjában lehet megvásárolni. A termék csomagolását a tervező 2012-es Resort kollekciójának mintavilága ihlette. Szerintem még több beauty dolgot is fogunk látni a közeljövőben tőle, hiszen szeptemberben az új körömlakkjaival kifestett körmű modelleket küldött a kifutóra.

oscar-de-la-renta-sunscreen

2. A Lancôme a hipernépszerű szempillaspiráljának, a Hypnose Doll Eyes-nak a vízálló változatával készül a nyárra, hogy a hullámok vagy éppen a Palatinus medencéjében fröcskölő gyerekek se tudjanak ártani a sminkünknek. Ára: 8.535 Ft

3. Miközben mindenki a szivárvány összes színében gyártja a körömlakkokat, addig a Douglas egy francia manikűr tollal rukkolt elő: a köröm külső részére kell vele festeni, hogy tökéletes legyen a végeredmény. Ára: 2.890 Ft

4. A Clinique Even Better termékcsaládja nemrégiben egy korrektorral bővült, mely elfedi a sötét foltokat és a szem alatti karikákat, és 4 árnyalatban kapható a nagyon világostól a sötétig. Ára: 5400Ft.

5. A legjobb tudomásunk szerint nem jön Magyarországra az YSL nyári kollekciója, amiben egyébként csodás Pure Chromatics szemhéjpúderek, Terre Saharienne bronzpúderek és vízálló szempillaspirálok vannak.

Forrás 1, 2 és sajtóközlemények

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása