OurFashion

Giorgio Armani nyara

2012.május.29. 10:41

fashionista

0 komment

A Giorgio Armani szépségápolási vonalával kapcsolatban nagyon kettős érzésem van: a termékek jók, az vitathatatlan, de szerintem az méltatlan egy ilyen kaliberű márkánál, hogy az új termékek bevezetéséhez tartozó kampánykép ugyanaz, mint az egy évvel ezelőtti, csak más színt photoshoppoltak Megan Fox szemeire...

Persze, ha csak az újdonságokra fókuszálok, akkor nem olyan elkeserítő a helyzet: az Eyes to Kill Acqua szemhéjpúderek 6 új, elképesztően hangzatos nevű árnyalattal bővülnek, melyek mindegyike két szín harmóniájából áll, és füstös smink elkészítéséhez ideálisak.
A bronzos színek hármasa: sötétbarna az arany csillogásával, antik zöldes bronz szintén arannyal és arany a homokon megcsillanó napfény ragyogásával.
A rózsaszínes árnyalatok triója: mély pink a higanyszürke érintésével, pink a tört bronz érintésével, lágy rózsaszín a fehér arany érintésével.
Vízállóak és elkenődésmentesek, ára 8.300 Ft.

Az Eyes to Kill szempillaspirál vízálló (9.400 Ft) testvért kapott a kollekcióban, illetve két (fekete és barna), szintén vízálló Smooth Silk szemceruza (5.800 Ft) is helyet kapott az újdonságok között.


Forrás: sajtóközlemény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása