OurFashion

Sztárok az amfAR gáláról

2012.május.25. 16:00

fashionista

0 komment

Az amFAR Cinema Against AIDS gála ismét remek apropót szolgáltatott az amúgy is Cannes-ban lebzselő celebeknek, hogy csodás ruhákban villogtathassák a lábaikat és lenyűgöző ékszereket pakoljanak magukra. Nézzük is, hogy ki mit választott.

Az este során nagy kedvencem volt Milla Jovovich fémpántokkal kombinált Atelier Versace ruhája, ami a különbözően fénylő textíliák játéka, a futurisztikus csípőmegoldása  és a magas slicce miatt is csodás volt, és olyan hatást keltett, mintha az építészet összeolvadna a divattal ebben az egyetlen darabban.

Milla Jovovich Atelier Versace metallic dress amfAR Cannes 2012

Heidi Klum egy átlátszó Marchesa ruhát választott az alkalomra, ami mindössze néhány, a stratégiai pontokon elhelyezett ezüst díszítéssel takarta el az alakjának pár négyzetcentiméterét.

All in the detail: Thankfully Heidi's gown was embellished with a well-placed silver pattern to protect her modesty

Doutzen Kroes egy fehér, enyhén csillogó, hátul pántos Versace ruhában tündökölt, amit laza konttyal és csodás sminkkel tett tökéletessé.

Doutzen Kroes in Versace white dress amfAR Cannes 2012

Kim Kardashian ezúttal Kanye West nélkül pózolt és villogtatta a barna lábait ebben a mustársárga Elie Saab ruhában.

Retro glamour: Kim Kardashian stood out in a canary yellow gown at the amfAR Cinema Against AIDS gala in Cannes

Kirsten Dunst világos baba- és türkizkék Louis Vuittonban. A ruha nagyon nyárias és szellős, az övrész pedig különlegessé teszi, a táska pedig csodásan passzol az előbb említett kiegészítő geometrikus stílusához. A haját viszont kicsit elegánsabbá tehették volna, nekem ez így túl egyszerű.

Kirsten Dunst light blue Louis Vuitton dress amfAR 2012 Cannes

Képek forrásai 1, 2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása