OurFashion

Gucciban pompázó gyerekek

2012.május.22. 10:42

fashionista

1 komment

Bakos Eszter vendégcikke

Idén is gondolt a gyerekekre a Gucci divatház, ugyanis nem akármilyen tündéri kollekciót hozott össze számukra. Az egész kampány egy matróz és egy kalandor ruhatárára emlékeztet, egy adag gyermeki bájjal megfűszerezve.
Frida Giannini, a Gucci kreatív igazgatója is elmondta, hogy a ruhákat a funkcionalitás, az elegancia és az élénk színek inspirálták a fiatal utazók számára, akik akár hajóra szállnak, akár a dzsungelben kalandoznak, vagy éppen egy kerti tea partin kell részt venniük, azt mindig kényelmes és elegáns ruhákba bújva tegyék az alkalomhoz illően.
A ruhákon a hajós minta és a klasszikus színek jelennek meg, mint a piros, fehér és a tenger ihlette kék szín. Természetesen minden gyerekruhán, cipőn, táskán és kiegészítőn megjelenik a jellegzetes logó is. A fiúknak, mint kis tengerészeknek az alapvető darabok a bermudanadrágok, a szafari kabátok, kis bőrdzsekik, zakók és persze minden kiegészítő miniben, ami kell ahhoz, hogy csinos és elegáns legyen a gyerkőc. A lányok kollekciójában láthattunk bőrkabátot, pöttyös kisruhát, és a Guccira jellemző, láncos mintájú ruhácskát, sortot, topot, tengerész mintás szoknyát, és itt is találunk mindenféle kiegészítőt a megfelelő méretben.
A kollekció bármely darabját megvásárolva támogatjuk a Gucci együttműködését az UNICEF-fel afrikai iskolák építésére. Már hat éve létezik ez a kooperáció, amely közel egymillió dollárt gyűjtött össze. Jótékony és jó befektetés egyben.

Forrás 1, 2, 3

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anima_trix 2012.05.25. 14:58:25

Nem semmi milyen csinosak a picik. Mi is szeretünk kiöltözni, olyan szép gyerek cuccokat lehet venni. Imádok anya lenni, imádom amikor úgy örülnek, mindent megfigyelnek, ez a bocis videó is úgy tetszett neki minu.me/-youtej
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása