OurFashion

Pearl Oyster - Nora Hevesi for Anna Amélie

2012.május.16. 11:00

**Anna**

0 komment

Ha neonra, furcsa mintákra és hatalmas színkavalkádra vágysz, de mégis az egyszerű formákat szereted, akkor nem csak az én kedvenceim lesznek az Anna Amélie táskák. Minden darab teljesen egyedi, szinte soha nem készül el kétszer ugyanaz, hiszen nála azt kapod, amire igazán vágysz. A legmenőbb hologramos és fémesen fényes bőrök minden tekintetet vonzanak, a gömbölyded szegecsek pedig mint valami korallzátony öleik körbe a logót. Ahh, szépséges az összes, Anna ebben a kollekcióban igazán megmutatja önmagát, amit pedig mindenki annyira fog imádni, mint én.
Idén tavasszal Hevesi Nórival összefogtak, hogy egy teljes világot alkothassanak meg közösen. Szerintem különösen jól sikerült a kollaboráció, hiszen sem a táskák nem nyomják el a ruhákat, sem pedig fordítva. Nóra kollekciójából az abszolút kedvencem a hosszú királykék szoknya és a (én biztosan a földet seperném vele gólyalábak nélkül) mentazöld ruha.

 

A lookbook, ahol inkább Hevesi Nóra tengeri korallkokkal megnyomott csodái kerültek előtérbe.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása