OurFashion

"It's Coco rock, not rococo"

2012.május.15. 15:40

fashionista

0 komment

Ezzel a megjegyzéssel jellemezte a legújabb Chanel Cruise kollekcióját Karl Lagerfeld, amelyet Versailles-ban mutatott be. A mondata pedig tökéletesen helytálló: a sok vad szett tényleg nem emlékeztet minket a 18. századra, hanem a modern rock-chic megtestesülését láthatjuk a rövid, pasztellszínű paróka miatt alig felismerhető modelleken. A csodás helyszínen, a kastélyparkban, a szökökút előtt elvonuló modellek hol az 'eredeti' (már ha nevezhető annak) Marie Antoinette-t idézik, hol pedig a Sofia Coppola által megálmodott és Kirsten Dunstként megtestesített cukorkaszínű változatot. 

Rengeteg kristályékszert, csipkét, álló galléros kabátkát láthattunk rövid dzsekikkel, kalapokkal, palazzo nadrágokkal és szoknyákkal kiegészítve. A sziluetteknél a kontrasztosság volt a jellemző: az alkalmanként az extremitást súrolóan bő alsórészekhez szűk, a test vonalát követő felsőket párosított. A színeknél a pasztell dominanciája mindent elsöpört, alig volt 1-1 fekete vagy lila árnyalat felfedezhető.

A leghíresebb modellek vonultak fel a kifutón, köztük -mint mindig- ott volt Srej Zsófi is.

Zuzana Bijoch:

Srej Zsófi:

 Lindsey Wixson:

 

A nézők szettjei is felértek egy divatbemutatóval:

Vanessa Paradis a Császárral

chanel cruise 2012-13 vanessa paradis karl lagerfeld.jpg

Alice Dellal

chanel cruise 2012-13 alice dellal.jpg

Laura Bailey

chanel cruise 2012-13 laura bailey.jpg

Tilda Swinton

chanel cruise 2012-13 tilda swinton.jpg

Forrás 1, 2

Megosztás:
0 komment

Címkék: karl lagerfeld chanel srej zsófi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása