OurFashion

JÁTÉK! Keresd a Touche Éclat kommandót!

2012.május.11. 10:42

fashionista

0 komment

Az YSL Touche Éclat 20 éves jubileuma miatt különleges akciót indít a márka: ma és holnap (azaz május 11-én és 12-én) a  Westend Douglasban és az Aréna Plaza Douglasban megjelenik a Touche Éclat kommandó, melynek nyomán ajándékok és pódium fogadják a vásárlókat. Itt 15+5% (az extra 5% kedvezmény a Douglas törzsvásárlóinak jár) kedvezménnyel lesz megvásárolható a Limited Edition Touche Éclat (és bármelyik másik YSL sminktermék is egész hétvégén), ráadásul vásárlás esetén egy táskát is adnak ajándékba.

A kommandó tagjai megmutatják majd a termék használatát, mintákat osztogatnak,  és egy nyereményjátékot is szervezünk a közreműködésükkel:

Hogyan jelentkezhetsz?
Keressétek meg a kommandót, és fényképezkedjetek le velük, az elkészült képet pedig  a neved és lakcímed kíséretében küldd el a melinda@ourfashion.hu e-mail címre. A jelentkezők közül a random.org sorsolóprogrammal választjuk ki a nyerteseket!

Mit nyerhetsz?
5 szerencsés nyertes 5 db YSL Touche Éclatot és sminktáskát nyer.

Meddig tart a játék?
Mostantól 2012. május 15. éjfélig lehet jelentkezni a játékra.
A sorolást 2012. május 16-án tartjuk, a nyerteseket pedig 4 naptári napon belül értesítjük.

 

A táska képe csak illusztráció, a valódi ajándék eltérhet a képen látottaktól.
A jelentkezéseket csak e-mailben fogadjuk el, az e-mail elküldésével elismered, hogy 18 éven felüli játékos vagy. A játékra kizárólag 18 éven felüli és Magyarországi állandó lakcímmel rendelkező magánszemélyek jelentkezhetnek. 
A nyeremény nem átruházható.
A jelentkezéskor megadott adatokat nem tároljuk, nem adjuk tovább harmadik személynek és semmilyen módon nem használjuk fel. A jelentkezéskor megadott adatokat a játék lezárultát követő 7 naptári napon belül töröljük.
A promóciót nem a Facebook szervezi és nincs a lebonyolításhoz semmi köze.

Megosztás:
0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása