OurFashion

20 éves a Touche Éclat és egyéb YSL újdonságok

2012.május.09. 12:10

fashionista

0 komment

Az egyik legikonikusabb beauty termék az Elizabeth Arden Eight Hour Creamje és persze a Chanel No. 5 parfüm mellett vitathatatlanul az YSL Touche Éclat. A ragyogásfokozó kis tollacska ott van minden sminkes és modell kelléktárában már jó rég óta, ugyanis idén a 20. születésnapját ünnepli. Az ecsetes kis terméket a fénymegragadó képessége miatt istenítik, ami formázza az arcot és elűzi az árnyékokat, valamint elsimítja a bőr tökéletlenségeit. A jubileum örömére egy egyedi csomagolású, bevésésekkel díszített limitált kiadásban  kapható a Douglasokban 10.700 forintos áron.

Az ünnepi kampány modelljei Jordan Dunn és Ginta Lapina.

A különleges csomagolással kapcsolatban egy meglepetéssel is fogunk kedveskedni nektek, részletek 1-2 napon belül a blogon!

Tizenötféle körömlakkot is piacra dobnak májustól a La Laque Couture kollekcióban, amelynek alapötlete az volt, hogy a körmeink is couture-be burkolózhassanak. A csodás árnyalatokban, 6.900 forintért kapható kis kincsek magas pigment koncentrátumú belbeccsel, mikrotükröcskékkel és kalciummal gazdagítva, különleges ecsetkialakítással lettek felszerelve. 

Forrás: sajtóközlemények   

Megosztás:
0 komment

Címkék: beauty ysl körömlakk 2012 tavasz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása