OurFashion

Még több kép a H&M Fashion Against AIDS kollekcióból

2012.május.04. 09:49

fashionista

3 komment

Tegnap a Facebookon nagyon megoszlottak a vélemények az egyik nyakláncról, ami a kollekcióhoz tartozik (kép róla ITT), így nagyon kíváncsi lettem, hogy csak az az egy darab vált ki belőletek vegyes érzéseket, vagy a többi kiegészítő sem lett a szívetek csücske.

Készítettem pár lesifotót az egyik üzletben a leglátványosabb darabokról, íme a képek:

A nyaklánchoz tartozó karkötővel is ugyanaz volt a bajom: nem simult a karra, teljesen elállt a csuklómtól a buta formájú záródásának köszönhetően.

A kétféle átmérőjű gyöngyből készült vastag nyaklánc (karkötőként is viselhető) anyaga szerencsére elég rugalmas ahhoz, hogy szépen rásimuljon a viselőjére, így mindenkinek jól tud állni. Ideális egy egyszerűbb szett felélénkítéséhez, de nem túl domináns ékszer.

 

Azonnal a mexikói halottak ünnepe, azaz a Día de los Muertos és Frida Kahlo színhasználata jutott eszembe a színes, koponyás, uniszex karkötőkről:

A merev, gyöngyös, cérnával borított karperecek kicsit unalmasra sikerültek, száz ilyet láttunk már és bármelyik piacon belefuthatunk ilyen szintű darabokba:
 

Megosztás:
3 komment

Címkék: h&m 2012 tavasz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.05.04. 11:41:30

Hát tényleg nem valami szívpezsdítő kollekció. De majd felmérem a többi darabot is :).

Judittt 2012.05.04. 12:58:22

Nekem a farmersort nagyon tetszett (képről és élőben is), de csak egy 40-es és egy 42-es volt belőle (Allee, tegnap) és annyira sokan voltak, hogy lehet, hogy ha van a méretemben, akkor sem állom végig a sort a próbafülkéhez :S

2012.05.04. 17:55:43

na, megnéztem ma az ékszereket, közelről sem lettem sokkal lelkesebb értük, bár bevallom, nem néztem át túl alaposan.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása