OurFashion

Bobbi Brown Brightening kollekció

2012.április.23. 10:02

fashionista

0 komment

A kollekcióval még akkor ismerkedtem meg közelebbről, amikor itt járt Eduardo, a Bobbi Brown EMEA régiójának művészeti igazgatójával (aki lemaradt volna a vele készült interjúról, az ITT olvashatja el), ami konkrétan úgy történt, hogy az egyik percben még csak a kezünkön maszatolgattuk az új termékeket, a másikban pedig az arcomon landolt az egész egy 'I'll show you!' felkiáltás után.
Ugyanis Eduardo annyira lelkes volt, hogy megmutassa a Brightening highlighter paletta használatát, hogy feltett egy kicsit a legvilágosabb színből a szemöldökcsontomra ('It makes your eyes stand out!'), majd pedig összedolgozta a színeket egy nagy púderecsettel, hogy az egész arcomra felvigye ('It will give you an amazing, subtle glow!') - itt elkezdtem tiltakozni, hogy az biztosan nem lesz jó, mert az én kifényesedésre hajlamos bőrömre nem kéne plusz ragyogást rakni, de aztán persze hagytam magam, és az egész arcomra felkerült a púder. Utólag elismerem, jó volt, hogy Eduardora bíztam magam, mert nagyon jól mutatott az a kis ragyogás a bőrön, és órákkal később (egy kis mattítópapírt bevetve) is tökéletesen nézett ki. 
A másik kedvenc a szájfény lett, ugyanis egyrészt teltebb hatásúnak tűnik tőlük a száj, másrészt a színeknek van egy kis kékes tónusa, ami optikailag fehérebbé varázsolja a fogakat (ezen az elven működnek a fehérítős fogkrémek is).
A kollekcióhoz még átlátszó szájfény és krémes, csillogó Sparkle szemhéjpúderek is tartoznak.

Újdonság még, hogy a Pot Rouge multifunkciós sminkszerek csomagolása megújul, felhasználóbarátabbak lettek ezek az ikonikus darabok, melyeket az ihletett, hogy Bobbi nagymamája mindig a rúzsát használta arcpírként is.

Képek: sajtóközlemény

Megosztás:
0 komment

Címkék: beauty bobbi brown

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása