OurFashion

Boy by Band of Outsiders - Lookbook Michelle Williams-szel

2012.április.16. 13:11

fashionista

0 komment

A bűbájgombóc Michelle Williams a lehető legjobb választás volt a Boy by Band of Outsiders tavaszi kampányához: babaarca, filigrán termete és egyedi ízlése tökéletesen passzol a márka darabjaihoz.

A Polaroidhatású/Instagram stílusú lookbook fotókon pedig még jobban előtérbe kerül a színésznő karaktere, amely sokoldalúságába bőven beleférnek a virágos ruhák, a piknik a parkban vagy éppen egy séta Hitchcock sírjához a Hollywood Forever temetőbe. Scott Sternberg képei egy kicsit hasonlítanak a Marc Jacobs kampányok Juergen Teller által fotózott képekre, de mégsem nevezném őket másolatnak, ugyanis az egész képsorozat hangulata olyan különleges lett, hogy órákig el tudnám nézegetni...

band of outsiders ss12 pic 1.jpg

band of outsiders ss12 pic 2.jpg

band of outsiders ss12 pic 3.jpg

 

 

boy by band of outsiders lookbook

boy by band of outsiders lookbook

boy by band of outsiders lookbook

boy by band of outsiders lookbook

Képek 1, 2

Megosztás:
0 komment

Címkék: michelle williams 2012 tavasz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása