OurFashion

Újdonságokat a fürdőszobába!

2012.április.13. 11:57

fashionista

0 komment

Itt a Glamour napok, ami szuper apropó arra, hogy kicsit olcsóbban, vagy éppen ajándékokkal együtt szerezzük be a legújabb kozmetikumokat:

Mától kapható a Clinique BB krémje, amely UVA/UVB szűrővel és a környezeti hatások ellen nyújtott védelemmel segíti megelőzni az öregedés idő előtti jeleinek kialakulását, miközben elfedi a bőr tökéletlenségeit. A krém emellett segíti a bőr egyensúlyának megőrzését, a faggyútermelés szabályozása révén gátolja meg a bőr kifényesedését és teszi tartóssá az alapozót (azaz az alapozó alá, smikalapként kell feltenni).
A Glamour kuponnal most ajándékcsomagot kaphatsz hozzá.

A Biotherm Purefect Skin termékcsalád azoknak készült, akik búcsút szeretnének mondani a fénylő, zsíros bőrnek, a látható pórusoknak és a tökéletlenségeknek. Purefect Skin termékek 8 órán keresztül megakadályozzák a bőr olajosodását az L.Digitata hatóanyaguknak köszönhetően, amely az Atlanti-óceán partjain élő tengeri alga, amiantibakteriális védelmet nyújtó tulajdonságokkal bír. Ráadásul a csomagolásuk üde zöldje tökéletes tavaszi hangulatot csempész a fürdőszobába.
A Marionnaud és Müller kuponokkal most 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg most.

Az Estée Lauder is nemrégiben jelentkezett BB krémmel, amely a Daywear termékcsaládjuk részeként, 2 színben kapható. Minden bőrtípus számára megfelelő és egyszerre védi, tökéletesíti és hidratálja a bőrt. A magában és alapozó alatt is viselhető, összetett hatású színezett krém enyhe fedéssel semlegesíti a hibákat és fokozza a bőr természetes ragyogását, miközben szabályozza a faggyútermelést és meggátolja a bőr kifényesedését.
Az Estée Lauder kuponnal 2500 Ft kedvezménnyel lehet megkapni a hétvégén.

A Glamour napokon kívül más akciók is lesznek a hétvégén, például ma, holnap és vasárnap 20% kedvezménnyel lehet vásárolni a Giorgio Armani standon a  Mammutban a Marie Claire VIP napok keretein belül!

Forrás: sajtóközlemény

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása