OurFashion

Mi kell az országnak?

2012.április.11. 12:04

fashionista

8 komment

Eszem ágában sincs politizálni, mindössze a divat megközelítéséből szemlélve a dolgokat összegyűjtöttem azokat az üzleteket, amiket szívesen látnék Budapesten is. Elérhető árú termékeket forgalmazó üzleteket válogattam, amelyekben az egyszerű halandók is tudnak vásárolni, hiszen persze csodás lenne, ha az Andrássyn nyitna egy Chanel, de előbb nyernem kell a lottón vagy sokáig spórolnom, hogy oda tudjak járni gardróbfrissítésre.

Sephora
A Sephora nem egyszerűen egy parfümérialánc, hanem fogalom: csodás kooperációinak köszönhetően (például az állandó körömlakk-kollekciója az OPIval, a Tangerine Tango színben pompázó sminkeik a Pantone-nal, és még sorolhatnám) mindig elcsábítanak valamivel, gyönyörű dekorkozmetikumaik vannak a sajátmárkás termékeiken belül is, rendkívül széles választékban kaphatók náluk parfümök, krémek és minden féle jó, ráadásul a Beauty Insider hűségprogramjukon szuper ajándékokra lehet beváltani a gyűjtött pontokat, és tonnányi mintatermékkel látják el a résztvevőket.

Victoria's Secret
Az egyik legszexibb fehérneműmárkának Amerikában szinte minden sarkon van egy üzlete, de Európában még csak most kezdenek el terjeszkedni: hamarosan Londonban nyitnak üzletet. Emiatt nincsenek is illúzióim, hogy hozzánk is eljönnek a közeljövőben, pedig náluk aztán nagyon jól be lehet vásárolni: csodás fürdőruháik, szexi és kényelmes fehérneműik (nagyobb kosárméretekben is), laza szabadidőcuccaik és elég jó kozmetikumaik is vannak - teljesen elérhető áron.

Urban Outfitters
Ha lenne itthon, minden ajándékozási gondomat megoldaná, ugyanis olyan tárgyaik vannak, mintha a Forma, a Kütyüshop és egy menő könyvesbolt kínálatát keresztezték volna: vicces, egyedi, kúl és trendi darabokat árulnak, ráadásul szuper lakberendezési tárgyakra is bukkanhatunk náluk. Persze a ruháikra sem lehet panasz, ugyanis a kínálatukban általában a híres és kevésbé ismert -de nagyon tehetséges- dizájnerek ruháitól kezdve a közepes árkategóriájú termékekig mindent meg lehet találni.

Topshop
Ők voltak már nálunk, de aztán ki is vonultak, így érthető, hogy nem mi vagyunk az első ötletük, amikor a terjeszkedési stratégiájukat dolgozzák ki, pedig olyan jó lenne, ha nem csak a neten keresztül lehetne rendelni, hanem fel is lehetne próbálni, megfogni a ruhákat, válogatni a kiegészítőik közt, és nem csak a H&M dizájnerkollaborációira várni, hanem az övéikre is...


Marc by Marc Jacobs
Marc Jacobs megfizethetőbb árú márkája félig kakukktojás a listában, ugyanis jócskán vannak drága dolgaik, de azért találni nála megfizethető darabokat is: a cuki ékszereit, ötletes kiegészítőit (főleg a napszemüvegeket és órákat)  és szuper táskáit pedig nagyon szívesen betáraznám a gardróbomba - fizetésnap környékén pedig esélyem is lenne rá.


Ti mivel egészítenétek ki még a listát?

Képek 1, 2, 3, 4

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dynavagyok 2012.04.11. 12:27:19

A Sephorát Magyarorszgára mozgalomnak én is szívesen lennék élharcosa! :)
A viccet félretéve, örülnék ha nem csak turikban lelnék rá Athmosphere cuccokra, szóval én rájuk szavazok. ;)
Meg a New Look-nak is jó dolgai vannak.

luellla 2012.04.11. 17:14:04

Sephora egyértelmű, Bodyshop szerencsére hamarosan lesz, Topshop, Primark, Bimba y Lola, Uterqüe (Inditex márka ez is) meg American Apparel meg szintén nagyon kéne

Moda 2012.04.11. 20:12:11

See by Chloe imádom és elérhető, akárcsak a DKNY, vagy a forever21. ezeket is szeretném :)

Sirid · http://csini.blog.hu/ 2012.04.12. 14:32:48

River Island, Jane Norman és fehérneműben a Ann Summers is elférne :) Ráadásnak tőlük még rendelni sem lehet Magyarországra :(

Fr 2012.04.12. 18:30:12

forever 21 kéne
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása