OurFashion

Megan Fox meg a nyelve

2012.április.10. 09:59

**Anna**

2 komment

Szerintem Megan Fox rettenetesen idegesítő az állandó szexiskedésével, de a Jalouse magazinnak sikerült egy kevésbé irritáló anyagot megjelentetnie róla. Lehet ez ilyen "lánybetegség" a fiú ismerőseim általában nem idegenkednek tőle ennyire.  Kár hogy a nyelvnyújtogatástól most sem tudtak megszabadulni, de határozottan kellemesen állnak a kisasszonynak a klasszikusabb szabású darabok.

Megan Fox Jalouse 01 Jalouse Magazine | Megan Fox

 

 

 

Megan Fox Jalouse 02 Jalouse Magazine | Megan Fox

Megan Fox Jalouse 03 Jalouse Magazine | Megan Fox

Megan Fox Jalouse 04 Jalouse Magazine | Megan Fox

Megan Fox Jalouse 06 Jalouse Magazine | Megan Fox

Megan Fox Jalouse 07 Jalouse Magazine | Megan Fox

Megan Fox Jalouse 08 Jalouse Magazine | Megan Fox

Megosztás:
2 komment

Címkék: fotó celeb megan fox

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.04.11. 14:39:11

Hmm, valóban jobb lenne, ha a szájét becsukná, a szemét meg kinyitná normálisan... Egyébként az összeállítások klasszul sikerültek. És tetszik az is, hogy a haja is szép, természetesen hétköznapi. Mondjuk az 5. képről a kötözött-sonkásító elemeket elhagynám.

Bee Boszy 2012.04.14. 13:49:21

Hááát, engem annyira nem zavar a nyelve... - Ez Ő. - Minden celebnek van valami hepp-je, nem igaz?! Inkább azzal van bajom, hogy képtelen vagyok megfejteni a tökéletes formájú SZEMÖLDÖKÉNEK TITKÁT! - Tudnom kell!!! X-D
Az utolsó kép nagyon-nagyon bejön! Meg a 4. is klassz. Valamiért Jeff Lindsay Dextere ugrott be ezekről... Meg, mint Dexter Morgan női változata! - Nem is rossz! :-)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása