OurFashion

Bemutatkozik Magyarországon is az YSL bőrápolás!

2012.április.10. 17:05

fashionista

0 komment

Körülbelül 5 évvel ezelőtt volt utoljára YSL arcápolóm, egy nyaralás alkalmával vettem Spanyolországban, de azóta az a termékük megszűnt, és valahogy sosem tévedtem újra az YSL krémek polcához újra külföldön (mindig leragadtam a sminkeknél), így amikor megtudtam, hogy Magyarországon is kaphatóak pár hete (konkrétan a Marionnaud Parfümériákban), arra gondoltam: talán fel kellene éleszteni a szerelmet.

Nézzük, mit is hoztak el hozzánk:

A Forever Youth Liberator termékcsaládot a fiatalság felszabadításának és az öregedésgátlásnak a céljával hozták létre: ragyogóvá teszi a bőrt és kisimítja a ráncokat. Rengetegféle termék tartozik hozzájuk az arc előkészítésétől kezdve a szérumokon át a szemkörnyékápolókig kaphatóak az újdonságok, amelyek közül a szérum rendelkezik a legnagyobb hatóanyag koncentrációval, így a leglátványosabb eredmények ezzel érhetőek el.
Beauty szakértők mindig azt a tippet is adják, hogy ha szeretnénk magunknak egy jó arcápolót, de arra nem szívesen áldoznánk, hogy egy egész termékcsaládot betárazzunk a fürdőszobapolcunkra, akkor egy jó szérumra költsünk elsősorban, mivel szinte minden esetben abba pakolják bele a legtöbb hatóanyagot.

 

Kapható a prémium arcápolási termékcsaládjuk, a Temps Majeur is, ami egy kínai gomba spóráit tartalmazza, amely a különleges sejtmegújító tulajdonságairól ismert, regenerál és ránctalanít. Tisztító balzsam (17.900 Ft), arckrém (75.900 Ft) és szemkörnyék ápoló (34.900 Ft) formában érhetőek el.

A legjobban a Top Secrets termékcsalád keltette fel az érdeklődésemet, mivel ezt szánják a sminkmániásoknak és a fáradt bőrrel rendelkezőknek - a termékfejlesztéskor pedig a sminkesek és a modellek trükkjeit vették alapul. Könnyű textúrájúak, gyorsan beivódnak és egyszerű őket felvinni. Az ecsetes krémeknél és alapozóknál mindig aggódom a higiénia miatt, így azokért én nem rohannék a boltba, de az éjszakai arcápolójuk maga az álom, a tökély és a non-plus-ultra: akár az FBI vallatóbrigádja előtt, hazugságvizsgálóra kapcsolva is ki merem jelenteni, hogy ez a legjobb éjszakai krémem, amim valaha volt, a borzasztó bőrtípusom ellenére nagyon simává tette a bőrömet.*

Beauty Sleep éjszakai krém 18.900 Ft

*A terméket az YSL-től kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket semmilyen mértékben sem befolyásolja!

Forrás: sajtóközlemény

Megosztás:
0 komment

Címkék: beauty ysl yves saint laurent

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása