OurFashion

Akciófigyelő a jövő hétre - Glamour napok, Douglas, Calzedonia, Intimissimi,Triumph

2012.április.08. 08:52

fashionista

0 komment

Rengeteg akcióval várnak minket az üzletek a jövő héten, melyek közül a legjelentősebb abszolút a Glamour napok lesznek április 13 és 15 között - az ismerőseim már hetek óta készülnek a nagybevásárlásra, és persze én sem hagyom majd ki a kedvezményeket. A Calzedoniát harisnyákért, az Intimissimit valamilyen tavaszias fehérneműért, a Mangot pedig nadrágokért mindenképpen útba ejtem, és valószínű, hogy a Parfois-ba is beugrom kiegészítőkért.

A jövő hét végére a Douglas Parfümériák is akciókkal készülnek, nagy kedvezményeket adnak majd a Burberry, a Lanvin, a Bourjois, a Marc Jacobs, a Ferragamo és a Jimmy Choo márkák kínálatából.

A Calzedonia a környezetvédelem jegyében indított kampányt: április 3–tól egészen június 30-ig Magyarország összes Calzedonia üzletében kedvezményt kapsz, ha új bikini vásárlásakor leadod megunt fürdőruhádat:
Bármely márkájú, régi bikinidért vagy egyrészes fürdőruhádért cserébe 1500 Ft kedvezményt kapsz új, női fürdőruha vásárlásakor.
Gyermek fürdőruha vásárlásakor 500 Ft kedvezményt kapsz, ha visszahozol egy kislány, vagy kisfiú fürdőruhát; férfi úszó vásárlásakor pedig 1000 Ft kedvezmény jár egy férfi
fürdőnadrágért cserébe.
Az így összegyűjtött fürdőruhákat egy nemzetközi vállalat, az I:COLLECT AG hasznosítja újra.

Az Intimissimi pedig folytatja a már tavaly is emlegetett kampányát, ugyanis 2011. március 1. óta minden üzletükben megtalálhatók a gyűjtőkonténerek, hogy a vásárlóik bármely márkájú használt vagy megunt melltartóit összegyűjtsék. Egy használt melltartóért cserébe 1000 Ft kedvezményt adnak bármely, új Intimissimi melltartó vásárlása esetén.

Ezen kívül még tart egészen április 12-ig a Triumph új kollekciójának az ajándékakciója, mely során 2 Body Make-up melltartó vásárlása esetén egy Clinique ‘Superpowder Double Face' púdertadnak a vásárlás mellé. További részletek ITT.

Megosztás:
0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása