OurFashion

Ne mondj nemet a neonra!

2012.március.31. 07:02

fashionista

1 komment

Tudom, hogy sokak szerint túlzás ennyi szövegkiemelőszínű cuccot hordani, de ezúton is bátorítalak benneteket: viseljetek rikító színeket! Aki kicsit félénkebb, az csak 1-1 UVzöld holmit párosítson nude cuccokkal, de a bevállalósak aggodalom nélkül vágjanak bele a neonszínblokkba, ugyanis ebben a szezonban még az is megengedett. Ahogy jönnek az első napsugarak, és kicsit barnább lesz a bőrünk (vagy okosan tudjuk használni az önbarnítókat és a bronzosítókat) érdemes a sminkek terén is neonosodni egy-egy durvább körömlakkal vagy hiperpink rúzzsal.

Ti hogy álltok a neonnal?

Mostanában az alábbi darabok a kedvenceim a neon darabok széles választékából:

Roberto Cavalli pitonöv neon kövekkel, 1195 $

cavalli-1195

UV pink nadrág Citizens of Humanity, 231 $

citizen-of-humanity_aritzia-jeans_$231

Brian Atwood színblokk cipő, 761 $

brian-atwood-alima-shoe-$795

Urban Outfitters táska, 49 $

urban_cooperative-mixed-media-tote-$49

Forrás 1, 2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2012.03.31. 10:25:20

Mértékkel bár, de szeretem a retinaszaggató holmikat. Persze tetőtől talpig nem ölteném magamra, de egy-egy darab kifejezetten feldob. :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása