OurFashion

Parfümhíradó áprilisra

2012.március.29. 14:14

fashionista

0 komment

Itt az új szezon, úgyhogy hirtelen elárasztottak minket a parfümgyártók újdonságokkal, így következzen egy kis körkép arról, hogy milyen ínyencségekkel találkozhatunk a parfümériák polcain.

1. Giorgio Armani Code Femme Luna
A Giorgio Armani 2 illatvariánssal is jelentkezik idén tavasszal, közülük egyértelműen a Code Luna az ígéretesebb. Végre lecserélték Megan Foxot, az új arc Valeria Bilello olasz színésznő, aki az olasz MTV műsorait vezeti, emellett pedig számos filmben is szerepelt, 2011-ben pedig a Nemzetközi Filmfesztiválon elnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat. Az illat kissé finomabb, mint a Code, púderesebb, és tényleg olyan éteri, mint amilyet a kampánykép hangulata sugall. Az illathoz tartozó kisfilm alatt La Roux-t hallhatunk, így már csak emiatt is érdemes lejátszani a videót.
Ára: 16.600 Ft (50 ml) és 23.900 Ft (75 ml)


 

 

2.Giorgio Armani Acqua di Gioia Satin
Könnyedén kitalálható, hogy az illat az Acqua di Gioia parfüm új, limitált kiadása, mely az alapillat frissességét idézi: zúzott mentalevelek, citrom, cédrusfa, barnacukor és ladbanum jegyek találhatók benne. Az Acqua di Gioia Satin különlegessége, hogy az üveget felrázva láthatjuk a parfümben lebegő szaténszemcséket, amely a bőrünkre fújva csillogást is biztosít. Ára: 18.700 Ft (50ml) és áprilistól kapható a kiemelt parfümériákban.


3. pureDKNY Verbena
A DKNY is egy illatvariánssal jelentkezik, a 2010-ben megjelent vaníliás pureDKNY most verbénás változatban kerül a boltokba. A pureDKNY Verbena illatát a verbéna-bazsalikom hibridje adja, ami annak ellenére, hogy fűszernövény, leginkább a citromhoz hasonlít. Az illat előállításhoz szükséges verbénát a cég togói, zömmel női termesztőktől vásárolja, így a azt a nemes célt is szolgálják, hogy hosszútávon biztosítsák a togói verbénatermesztők jövőjét.
A pureDKNY Verbena csomagolása mellé is társul a magasztos cél: a parfüm palackja 100%-ban újrahasznosított üvegből, kupakja 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készült. A kartondoboz igazolt eredetű erdei (Certified Forest Paper) papírból készült, a nyomathoz pedig lebomló, organikus tintát használtak.
Ára: 12 300 Ft (30 ml); 17 200 Ft (50 ml); 24 300 Ft (100 ml) 


4. Jean Paul Gaultier Kokorico
Gaultier új illata fügefa levéllel, kakaóbabbal, vetiverrel, cédrussal és pacsulival egy mediterrán, franciásan szexi alkotás, melyet Kokoriconak kereszteltek el. A Kokorico nem ugyanaz, mint a mi kakaskukorékolásunk, hanem ez egy francia szimbólum, egy játékos, kakasviadalt idéző férfias kiáltás. Gaultier előző férfiillatától, a Le Male-tól eltérően a Kokorico a tervező provokatívabb oldalát szimbolizálja - érzéki, erőteljes, durvább szexualitással, eredetiséggel és őrültséggel. A csomagolás is különleges: a palack oldalról egy szexi férfitest, szemből egy markáns arc, a híres konzerv alakú doboz most piros színű és a régi filmtekercseket tároló fémdobozokat szimbolizálja.

5. Ralph Lauren Big Pony kollekció
A Ralph Lauren egyből 4 új, női illattal támad áprilistól, amelyet az olyan híres sorozatok négyesfogatai ihlettek, mint a Szex és New York vagy a Gossip Girl (Serena, Blair, Vanessa és Jenny). Mindegyik illat más és más, de mindegyik fiatalos, üde és friss:
Kék - az egyes számot viselő parfüm sportos, kék lótusz és grapefruit jegyekkel
Pink- virágos, orinentális és gyümölcsös egyszerre a kettes, amely áfonya és tonkabab mousse jegyeket tartalmaz
Sárga- a hármas illat a szabad szellemeknek szól, körtével és mimózával
Lila- a legtrendibb illat a négyes, amely cseresznyét és lila ámbrát tartalmaz.
Ára: 11.110 Ft (30 ml); 16.200 Ft (50 ml)

Forrás: sajtóközlemények, Julia's Beauty blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása