OurFashion

Szeplőkkel vagy anélkül? - smink a Gombold újra! Divat a magyar 2-n.

2012.március.27. 14:42

*Bianka*

1 komment

Mint, azt már sokan észrevettétek, vasárnap az egész napot a Design Terminálban töltöttük ahonnan közvetítettük nektek Facebookon a Gombold újra! Divat a magyar 2 smink-, haj- és ruhapróbáját.

Az sminkekért -akárcsak tavaly- idén is a Lancôme vezető sminkmestere, Tombor Sarolta lesz a felelős, így őt faggattuk, hogy a tavalyi paprikapiros száj után idén mivel rukkol elő:

"A Gombold Újra divatbemutatók sminkjét a magyar nők szépsége inspirálta. Ragyogó, friss, szexi, de közben arra törekedtem, hogy természetesen legyen.

Olyan sminket szerettem volna kitalálni, ami természetesnek tűnik a kifutón, mivel húszéves tapasztalatom alapján, a magyar hölgyek ezt értékelik a legtöbbre.  
Csillogó szemeket, gyönyörű bőrt, hamvas arcot, telt ajkakat szerettem volna látni a kifutón. 
Ez a nemzetközi trendekbe is beleillik: nagyon sok natúr, vagy igen könnyed sminket lehet látni a bemutatókon és magazinokban világszerte ebben a szezonban. 
Persze mindig vannak olyan apróságok, melyek eltérnek a tavalyi natúr sminkektől. Idén ilyen például a könnyed, de matt alapozó, a fedő, krémes rúzs és a látványosan megdúsult szemöldök.
 
Ennek érdekében ezeket a Lancôme termékeket használtam: Teint Idole Ultra 24H alapozó, Teint Miracle Concealer ragyogó korrektor, Potliner szeméjtus, Hypnose szempillaspirál, Rouge in Love ajakrúzs Rose Thé színben és Jolie Matin árnyalatú körömlakk."

 

Nekünk nagyon tetszik a smink, aminek két változata is készült. Egy szeplős és egy szeplő nélküli. Nektek melyik tetszik jobban?
 
 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ewerytime 2012.03.28. 13:07:24

Egyértelműen szeplőkkel. Sokkal szebb és természetesebb az összhatás.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása