OurFashion

Debütálnak Bono márkájának, az EDUNnek a kampányfotói

2012.március.17. 07:54

fashionista

1 komment

2005-ben Bono (U2) és felesége, Ali Hewson azért alapította meg az EDUN márkát, hogy felhívja a figyelmét az afrikai árukra, de mindeddig elég kevés hírt hallottunk felőlük (persze egy Louis Vuitton kampányban azért megjelent Bono és Ali ahol emlegették az Afrikamániájukat és az EDUNt is), emiatt mindenkit megleptek a márka hirtelen megjelenő kampányképei. Ryan McGinley fotóin hatféle, afrikai eredetű pillangó jelenik meg, amelyek gyönyörűek, de a ruhákon minimális a hangsúly.

Nektek hogy tetszenek az EDUN kampányképek?

Forrás

Megosztás:
1 komment

Címkék: kampány bono edun

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bee Boszy 2012.03.25. 20:24:11

Valóban különlegesek és szépek a képek... Egyfajta filozófia is mögéjük képzelhető... De azért jó lenne többet látni a ruhákból. A fekete lány fehér felsőjének rész(let)ei pl. igencsak felcsigázták a fantáziám. - Vajon egész(é)ben is izgalmasnak találnám?
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása