OurFashion

Magyar tavasz: Az ATTITUDE második kollekciója

2012.március.16. 09:05

*Bianka*

5 komment

A héten érkeztek a postaládánkba az ATTITUDE márka második kollekciójának kampányképei. Az első 2011-es őszi-téli kollekció fotói kiemelkedően szépek lettek, így nagy volt az elvárás a következővel szemben.

A tavasz-nyári kollekció során a tervező, Zoób Kati az előző kollekció fogadtatása alapján szerzett tapasztalatait a legapróbb részletek és az igények figyelembevételével hasznosította - az aktuális trendek helyett a felhasználói inspirálódás jegyében teremtett újabb, minden nő számára hordható, letisztult darabokból álló szériát. - írja a sajtóközlemény.

Az élénk színek használatával talán kicsit fiatalosabb lett a márka, de a kampányképeken látható fonott haj szerintem nagyon rossz felé viszi a stílust. Az előző szezonban használt légies loknik nekem jobban tetszettek volna, legalábbis jobban tudtam volna azonosulni a ruhákkal.

Az előző szezonban nagy sikert aratott fekete óriás táska azonban nagyon tetszik ebben a bordó árnyalatban.

Fotók forrása: Sajtóanyag

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.16. 12:25:13

Tényleg fiatalosabb, a csíkos ruha nagyon tetszik :)! Nekem nem tűnik idegennek a frizura, bár tény, hogy nem a köznapihoz közelít, de ez nem baj.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2012.03.17. 08:29:35

Idén még fontosabb a cipő-táska összhang, ez a trend hangsúlyos az új Attitude kollekciónál is :)

ARic 2012.03.17. 18:59:39

Szörnyű ez a "koffer" ilyen finom ruhához, és ilyen törékeny alkathoz :(
A frizura szerintem az első kettőn szuper, szemből - a harmadikon - már nem jön be.

Bonni 2012.03.17. 19:56:13

Szerintem jól sikerült a tervezés, a színek is tetszenek, szandálok is.

maripán 2012.03.19. 22:42:35

Ellenallhatatlan...:)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása