OurFashion

Gladiátorstílus a Herve Leger kifutón

2012.március.15. 08:59

fashionista

1 komment

Elképesztő (a szó negatív és pozitív értelmében is egyszerre), hogy a Herve Leger márka minden évben az ikonikus bandage ruhájának a változataival támad a kifutón, és az emberek megőrülnek érte. Az alapot pedig minden alkalommal valamilyen történelmi stílus dobja fel: Max Azria az előző szezon görögös stílusa után most a római gladiátorok stílusából nyert inspirációt és ezt keverte a '20-as évek stílusjegyeivel: az előbbiek a bőrapplikációkban, mellvérteket idéző felsőrészekben, az utóbbiak pedig a rojtos szoknyákban jelennek meg.

Az alap szűk ruhák szoknyarésze most kicsit bővült, a fekete-fehér mellett sok volt a bézs, a barna és a mahagóniárnyalat, a szokásos anyagokat pedig rengeteg bőrrel és szőrmével egészítette ki a tervező.

Csodásan mutat majd például Blake Lively alakján, de több hírességen is látni fogjuk, de bennem ott a hiányérzet: egy ilyen tehetséges tervező miért nem lép ki egyszer-egyszer a saját maga által alkotott béklyóból, miért nem szakad el végre teljesen el a bandage ruhától, és csinál valami nagyon-nagyon különbözőt?

 

Képek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bee Boszy 2012.03.16. 21:02:25

Valljuk be: Azért ez a kollekció már jócskán túlmutat a - felkapott és sztárok által "agyonviselt-pózolt" - "bandage" stílusú darabokon. Persze lehetne még merészebb és fantáziadúsabb is. De az is lehet, hogy akkor az már nem Max Azria lenne. Van az úgy, hogy a járt út is hozhat újat... Ha mégsem, az sem olyan nagy baj... Hisz' már így is - Victoria Beckhamtől Kim Kardashianig - mindenki imádja! :-)
Ami engem illet, a fölső négyesből elfogadnám az 1.-t. Az alsó csoportból meg a 2. kivételével az összest. 8-)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása