OurFashion

Órák tavaszra, de nem nekem

2012.március.14. 13:56

*Bianka*

6 komment

Ritkán írunk az óra trendekről, de én most épp karórát keresek magamnak (nem gondoltam, hogy ennyire nehéz lesz), és a keresgélés közben szembe találkoztam pár érdekes órával a tavaszi kollekciókból.

Az első ez a Versace darab, amit minden blogon és oldalon istenítenek és én egyszerűen nem értem, hogy miért? Annyira extra lenne? Én soha nem venném fel, mert nekem túl sok a szín, a minta a kő és miegymás. Nektek tetszik?

A második darab talán a legérdekesebb, a Bulgari Serpenti névre hallgató modellje. Ez az óra szintén nem az én stílusom, viszont vannak nők akiken nagyon el tudom képzelni, hiszen egy gyönyörű darab. Különleges, kifinomult, kicsit sok, de egy egyszerű szettel lélegzetelállító lehet:

A Gucci bambuszos verzióval csábítja a tavaszi vásárlókat. Ezen a képen nem tűnik túl különlegesnek a kidolgozás és a kerek formák sem tetszenek annyira.

Nem jutottam tehát előrébb az óra vásárlás terén, ráadásul felmerült egy probléma:

Merjek-e neten rendelni órát úgy, hogy még nem láttam a karomon? Ti rendeltetek már neten órát?

Fotók forrása: WWD

Megosztás:
6 komment

Címkék: óra versace gucci bulgari

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spacegirl · http://makeup.blog.hu 2012.03.14. 15:07:02

nekem mind tetszik, az első is, de órát órás cégtől vennék, ha bazi sok pénzem lenne, semmiképp sem ilyet... patek philippe, cartier, rolex... :)

csen.ge 2012.03.14. 16:01:12

nekem mindegyik túl hivalkodó... túl sok. szép szép, de valahogy én azonnal egy escortra asszociálok tőlük... az amerikai filmek a hibásak! :D

Encicica22 2012.03.14. 16:03:30

Hát, ha valaki tisztában van a méreteivel, az nyugodtan rendelhet órát próba nélkül, pl. nekem vékony, pici csuklóm van, ezért 3-3,5cm átmérő feletti számlap szóba sem jöhet. Amúgy ezek a fenti órák számomra olvashatatlanok (kivétel talán a Bulgari), szerintem ciki, ha valakitől megkérded az időt és percekig bűvöli a számlapot, mert csak saccolni tudja a pontos időt, pedig ott az óra a kezén :)

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.03.14. 22:10:36

@Encicica22: Az az igazság, hogy egy embernél kapásból mindig van 2-3 óra. Minek oda még egy karóra is? :) Én évek óta nem hordok órát.

2012.03.15. 12:38:22

Én alapvetően hordanék, csak épp nem működik :). De egyébként ha meg hordom, akkor viszont állandóan, tehát olyat választok, amit lehetőleg mindenhez felvehetek...

agnes szucs · http://www.iiiinspired.blogspot.com/ 2012.03.17. 20:13:30

a Gucci nagyon szép... de én is órás cégtől vennék, és sztem mindenképpen fel kell próbálni.

á
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása