OurFashion

Programajánló: Gombold újra! Divat a magyar 2.

2012.március.12. 11:53

*Bianka*

0 komment

Tavaly is végig követtük a  Gombold újra! Divat a magyar  pályázat és rendezvény minden mozzanatát, idén sem lesz ez másképp. Az idei első posztunkban arra gondoltunk, hogy beszámolunk nektek arról, hogy miben lesz más az idei rendezvény, mint a tavalyi.

ELSŐ VÁLTOZÁS:

Idén a tavalyi helyszínnél egy sokkal befogadóbbat választottak a szervezők, így a Millenáris B csarnokában várják az érdeklődőket, sokkal több ülő és még annál is több állóhellyel. Ha ez sem bizonyulna elégnek, akkor a parkban kivetítőkön is végig lehet követni az eseményt.

MÁSODIK VÁLTOZÁS:

Talán számunkra a legkedvesebb változás, hogy idén nem csak a pályázat döntőseinek munkái kerülnek bemutatásra, hanem már jól ismert magyar divattervezők 2012/2013-as őszi-téli kollekcióit is itt láthatja szinte először a nagyközönség. A magyar divattervezők bemutatója délután 17 órától kezdődik, a döntősök bemutatója pedig 19 órától.

HARMADIK VÁLTOZÁS:

Mivel tavaly rengeteg embert megmozgatott a rendezvény, így idén úgy döntöttek a szervezők, hogy szinte egy egész napos programot kínálnak számunkra. A WAMP egész napos Fashion különkiadást tart szintén a B csarnokban és délelőtt pedig  „Dress code: Business” címmel egy konferenciát is beiktattak a programba a magyar tervezők versenyképességéről.

NEGYEDIK VÁLTOZÁS:

Idén a zsűriben végre egy külföldi tag is elfoglalta méltó helyét, Florence Deladrière, a Marie Claire International divat- és szépségrovatának vezető szerkesztőjével mi is találkozni fogunk, így több izgalmas anyaggal is szolgálhatunk majd vele kapcsolatban a blogon.

 

A zsűrizés már zajlik, hiszen alig három hét és itt a Gombold újra! Divat a magyar második felvonása, úgyhogy hamarosan backstage hírekkel jelentkezünk.

Fotók forrása: Gombold újra Facebook oldal

 

 

Megosztás:
0 komment

Címkék: programajánló gombold ujra

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása