OurFashion

4 éves az OurFashion: Nyerj Estée Lauder Supreme öregedésgátló arckrémet!

2012.március.09. 10:00

fashionista

0 komment

Az Estée Lauder februártól egy vadonatúj krémet dobott a piacra, a modern európai nők számára kifejlesztett első globális öregedésgátló krémjét, A Revitalizing Supreme-et, amely tudomány vívmányait alkalmazva tápanyagokat és nedvességet juttat a bőr felszíne alá, így késlelteti az öregedés jeleinek megjelenését. A nemzetközileg 10 szabadalommal védett, rendkívül könnyű, sokoldalú és hatékony krém igazán nagy dobásnak ígérkezik, ráadásul most meg is nyerhetitek!

Ajánlott fogyasztói ára: 50ml 23 200 Ft; 30 ml 16 100 Ft

A születésnapi játékunk keretében 4 Estée Lauder Revitalizing Supreme öregedésgátló arckrémet osztunk ki az olvasóink között.

Hogyan jelentkezhetsz?
Sminkeld ki magad legalább egy Estée Lauder sminkterméket használva, majd küldd el a fotódat és a használt Estée Lauder termékről is egy képet (sőt, akár a kettő egy képen is lehet) a melinda@ourfashion.hu e-mail címre a neved és a lakcímed kíséretében!
A beérkezett képek közül zsűri (Tóth Éva, az Estée Lauder marketing menedzsere és én) fogja kiválasztani a 4 legjobban sikerült alkotást.
 

Mit nyerhetsz?
4 szerencsés nyertes 1-1 Estée Lauder Revitalizing Supreme 30 ml-es öregedésgátló arckrémet kap ajándékba.

Meddig tart a játék?

Mostantól 2012. március 12. 18:00 óráig lehet jelentkezni a játékra.
A nyerteseket 4 naptári napon belül értesítjük.

A jelentkezéseket csak e-mailben fogadjuk el, az e-mail elküldésével elismered, hogy 18 éven felüli játékos vagy. A játékra kizárólag 18 éven felüli és Magyarországi állandó lakcímmel rendelkező magánszemélyek jelentkezhetnek. 
Egy játékos egy e-mail címről csak egy alkalommal jelentkezhet.
A nyeremény nem átruházható.
A jelentkezéskor megadott adatokat nem tároljuk, nem adjuk tovább harmadik személynek és semmilyen módon nem használjuk fel. A jelentkezéskor megadott adatokat 7 naptári napon belül töröljük.
A promóciót nem a Facebook szervezi és nincs a lebonyolításhoz semmi köze.

Megosztás:
0 komment

Címkék: beauty estée lauder;

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása