OurFashion

Képriport és élménybeszámoló: Smink workshop Tombor Sacival

2012.március.07. 11:37

*Bianka*

1 komment

Melindával hangosan sikítoztunk, amikor kiderült, hogy KREA meghívott minket első hétvégi smink workshopjára, amit Tombor Sarolta tart. A téma a 2012-es tavasz-nyári sminktrendek voltak.

Melinda izgatottan én pedig kíváncsian ültem be szombat reggel kicsit még kómásan az iskolapadba. Kíváncsi voltam, hogy mit adhat egy ilyen nap egy olyan lánynak, aki nincsen teljesen rákattanva a sminkcuccokra és azonkívül, hogy az alap sminkeket használ, nincs teljesen képben az aktuális trendekkel.

A délelőtt backstage videók és fotók nézegetésével zajlott, és ezidő alatt az összes tavaszi-nyári trenden végigmentünk Saci segítségével.

Lássuk hát a trendeket, amiről a Sarolta olyan lelkesedéssel és túláradó szerelemmel tudott mesélni, hogy rögtön belehabarodtam ebbe a világba. A különböző stílusokat, most tetszési sorrendbe állítottam nektek:

1. Talán, amit a legkevésbé fogunk használni a kifutók után a hétköznapokban, az a Fendi bemutatóján is látható aranyfüst és ezüstfólia applikációk. A látvány egyszerűen gyönyörű, az ötletet egyszerűen imádom:

2. Füstös szemek, punk utóhatás a Gucci és az Emilio Pucci bemutatóján. Enyhébb verzióban én el tudom képzelni egy péntek esti partyra is:

3. Hamvas arcok, szinte smink nélkülinek tűnő alkotások - persze a valóságban nagyon gondos alapozással és részletes árnyékolással érték el ezt a természetes hatást. Ebben talán idén tavasszal az Alexander McQueen sminkese volt a legnagyobb profi:

4. Lássunk végül egy olyan trendet, ami nekem kevésbé jön be: ez a hangsúlyos szemöldök. Legyen akár fekete vagy színes én kicsit túlzásnak tartom ezeket a sminkeket, pedig az biztos, hogy a szezon egyik legfontosabb beszerzésének a szemöldökceruza vagy por ígérkezik ugyanis mindenkinek tanácsos egy kicsit formázni a szemöldök egyenetlenségeit.

5. Hangsúlyos tusvonal? Nem tudom, sosem voltam vele kibékülve. De lehet, hogy azért nem mert nem tudom megcsinálni, és ez frusztrál. Mindenesetre a Jean Paul Gaultier bemutatón nagyon tetszettek a sminkek. Ha nektek is tetszik, akkor bátran alkalmazzátok Ti is, mert idén ez is egy erőteljes trend:

Végül az idei év talán legmeghatározóbb sminktrendje: a színkavalkád. Ezt már az idei paletták és kampányképek megfigyelése után is észrevehette mindenki, hogy idén tobzódni fogunk a színekben. A kifutókon ezt leginkább Vivienne Westwood mutatta meg:

 

A tartalmas délelőtt után, Tombor Saci pont a színkavalkád világát mutatta meg nekünk, pontosabban azt, hogyan is lehet a színeket egymásra rétegezve használni. A végeredmény lélegzetelállító lett, mi pedig csak sóhajtoztunk, hogy ilyet bizony nem fogunk tudni csinálni, ha hazaérünk:

Összességében fantasztikus élmény volt, még nekem amatőrnek is ez az oktatás. Reméljük, hogy rendszert csinál a KREA ezekből a Workshopokból. Ha szeretnétek információt megtudni, hogy mikor milyen tanfolyam indul, akkor látogassatok el a rajongói oldalukra, ahol a hamarosan kezdődő Alapfokú Sminkes Képzésről is olvashattok. 

Megosztás:
1 komment

Címkék: smink krea tombor sarolta

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.07. 17:58:40

Ó, egek... Remélem, ezek közül egyik se fog szembesétálni velem az utcán... Ne értsetek félre, nem vagyok ellene az újdonságoknak, de annak igen, ha a divat nem az egyén természetes szépségét szolgálja, netán még kifejezetten el is csúfítja...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása