OurFashion

Musik, Musikk, Musique

2012.március.06. 11:56

fashionista

0 komment

Nagyon nagy volt a kísértés, hogy azt a címet adjam ennek a bejegyzésnek, hogy 'Nagy Ervin füstös szemsminkben', de aztán elnyomtam a bennem élő bulvármániást, és a lényegnél maradtam: hamarosan bemutatják a Musik, Musikk, Musique című darabot Pelsőczy Réka rendezésében. A szereplők: Nagy Ervin, Ónodi Eszter, Jordán Adél, Kocsis Gergely, Tasnádi Bence és Rezes Judit.

Remélem, hogy sokan vagytok színházrajongók, ugyanis a darabbal kapcsolatban egy meglepetéssel készülünk nektek - sőt, a jövő heti főpróbáról a backstageből tudósítunk, ahol remélhetőleg a színészekkel is tudunk majd interjút készíteni, sőt, közelebbről is szemügyre vehetjük az elképesztő arcfestéseket, amiket a Katona József színház haj- és sminkszakembere, Vég Attila készít MAC sminkekkel.

A színpadi smink ugyanis nagyon különbözik a hétköznapitól, emiatt a kabaré világának csodás, tűzvörös ajkai és füstös szemfestései még erősebbek és intenzívebbek a színpadon, mint a valóságban - arról nem is beszélve, hogy a férfi színészek is a nőket megszégyenítő szemekkel állnak majd a színpadra.

Következzen pár kép előzetesen arról, hogyan is néz ki majd Ónodi Eszter, Nagy Ervin és Jordán Adél a színpadon:

A hivatalos leírás:

„Az élet kabaré”, mondja a századelőt idéző sikerdal, és nem véletlenül. A kabaré lényege a színház, a show-varieté és a közélet iránti mohó szenvedély. Éltető közege a modern nagyváros. Azok a nagyvárosok, amelyek a huszadik század elején váltak világvárosokká, s kezdték egyre inkább megismerni, magukévá tenni egymás kultúráját, szórakozási formáit, zenéjét. Skandináviától Németországon át egészen a Balkánig ugyanazokra a dalokra táncoltak a lokálokban, ugyanazokat a dalokat fütyülték a suszterinasok – persze megőrizve saját egyedi hangzásukat, és saját hagyományaikat. Megjelent a film, sohasem látott népszerűségével beköltözött a szalonokba a cirkusz, és mulatott a nép, mindenáron… Koncert-színház költözik a Katona színpadára, különleges orfeumi látványvilággal, jelmezekkel, élő zenekarral, a színészek pedig nem csak táncolnak és énekelnek tíz nyelven, hanem a korabeli varieté-előadókhoz méltóan további meglepetésekkel is szolgálnak.

Forrás: sajtóközlemény és http://www.katonajozsefszinhaz.hu

 

Megosztás:
0 komment

Címkék: mac beauty

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása