OurFashion

Lancôme in Love

2012.február.29. 08:47

fashionista

2 komment

A Lancôme márciustól megújítja a rúzsait és körömlakkjait, ugyanis ezentúl a Color Fever termékcsalád helyett a Rouge in Love rúzsok és a Vernis in Love körömlakkok lesznek majd kaphatóak. Nekem a rúzsok csomagolása nem lett a kedvencem - a vékony fémes (talán alumínium?) kupak szerintem nem elég elegáns, bár a fotókon nagyon jól mutat. 

A rúzsok 24 új árnyalatban lesznek kaphatóak, melyeket a 3 napszak köré csoportosítottak, hogy könnyebben választhassunk: a Jolis Matins színei finomak, fényesek egy csöppnyi gyöngyház beütéssel - ezeket reggelre ajánlják. A Budoir Time színei a barátnőkkel történő csajos programokhoz valók, így a színeik erősebbek, cukorkásabbak, játékosabbak (narancs, lila, pink). A Tonight is my Night színei pedig a csábításhoz lettek kitalálva, sötétebb árnyalatokkal: vörössel, bordóval, kávészínnel.

A körömlakkok gigaszuperek lettek: elképesztően csodás színekkel és új ecsettel dobják őket piacra. Ez utóbbi azért jó, mert a hódfarokszerű, széles ecsettel egy mozdulattal kifesthetjük a körmeinket, így nagyon egyszerű a használata. A színkategóriák itt is ugyanazok, 24 árnyalatban lesznek kaphatóak.

 

 

Jolis Matins - a reggeli színek:

Budoir Time - a barátnős programokhoz:

Tonight is My Night - esti csábításhoz

Néhány szín a körömlakkok közül:

Ezen felül a Lancome egy új, alapozókereső applikációval is jelentkezik a lancome.com weboldalon, ahol első lépésként a kiválaszthatjuk 9 modell alapján saját bőrárnyalatunkat és meghatározhatja az igényeinket pl. hogy milyen legyen a végeredmény (matt, ragyogó) és hogy milyen textúrájú alapozókat kedvelünk leginkább (folyékony, kompakt). Kb. 2 perc, és meg is van az eredmény, érdemes eljátszani vele.


Forrás: sajtóközlemény
Képek 1, 2, 3, 4
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2012.02.29. 11:03:15

A lila rúzs az valami förtelem, de a többi kence jöhet. A körömlakoknál nagyon nagyokat sóhajtottam. :)

2012.02.29. 14:25:03

Azon a lilán én is kiakadtam... :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása