OurFashion

4

2012.február.25. 09:00

fashionista

3 komment

4 évesek lettünk ma. Rengeteg minden történt velünk ezalatt akár bloggerként (divatbemutatók, sajtótájékoztatók, utazások és lehetőségek) akár a magánéletben (szerelmek és szakítások, munkahelyváltások és új kihívások) - közben pedig egy fix pont mindig volt:  az, hogy rendületlenül folytatjuk az írást, napról napra.
Félek attól, hogy nosztalgikus érzelgősségbe csapok át, így az elfúló hang, elmorzsolt könnycseppek helyett ismét beszéljenek a számok:

5.389.209 alkalommal kattintotta(to)k az ourfashion.blog.hu-ra.
22.312 Facebook rajongót szereztünk.
3.312 bejegyzést írtunk.
9933 levelet írtunk és kaptunk.
1.967 képet töltöttünk fel a Facebook oldalunkra.
579 Twitter követőre tettünk szert.

Négy évvel ezelőtt a blogot Bianka egyik posztjával indítottuk. Egy milánói élménybeszámoló volt. Talán akkor még nem gondoltuk volna, hogy szinte pontban rá négy évre már a Fashion Week miatt látogat ugyanoda vissza. A férfi divathétről készült élménybeszámoló videót, most először osztjuk meg veletek, hogy ezzel keretezzük ezt a négy évet:

 

 

Négyévesek lettünk ma. Köszönjük mindenkinek, aki valaha is olvasott bennünket és még jobban azoknak, akik hűségesek hozzánk és minden nap ellátogatnak az oldalra, olvasnak, lájkolnak, kommenteznek.

Megosztás:
3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fulton 2012.02.25. 11:38:36

Gratulálok hozzá. Tényleg remek látni a folyamatos fejlődést, csak így tovább. :)

spacegirl · http://makeup.blog.hu 2012.02.25. 11:51:57

gratulálok és további sok sikert, csajok! :)

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2012.02.28. 09:39:12

Remélem hamarosan saját milánói backstage fotókat is feltesztek :) mert a csatolt videón nem sok minden látszik...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása