OurFashion

Bobbi Brown Rose Gold sminkkollekció tavaszra

2012.február.24. 18:17

fashionista

2 komment

Ma már szinte tavaszi volt az időjárás: kigombolt kabáttal sétáltam a napsütésben - így éppen itt az ideje annak, hogy folytassuk a közelgő szezon újdonságairól szóló beszámolónkat.

Bobbi Brown a Rose Gold kollekciójával a romantikus natúr trendek követőit célozta meg: Bobbi rózsaarany jegygyűrűje adta az ihletét ennek a rózsaszínekkel és aranyló árnyalatokkal teli kollekciónak. A kétféle Shimmer Brickből, szájfényekből és rúzsokból álló kollekció mindenféle bőrtípuson jól mutat, klasszikusan egyszerű és nem hivalkodó - tökéletes választás romantikus andalgásokhoz, hétköznapra, és amikor egy kis fényt akarsz csempészni az unalomba.

A Rose Gold kollekción kívül kívül jönnek még olyan tavaszi szettek is, amelyek a legszükségesebb sminkszereket tartalmazzák:

tavaszra

füstös szemekhez

és tartós szemsmink készítéséhez


Megosztás:
2 komment

Címkék: beauty smink bobbi brown 2012 tavasz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása