OurFashion

Köröm öröm

2012.február.21. 17:02

**Anna**

1 komment

Visszasírom azokat a napokat, amikor nem voltam eltiltva a szépséges színes körömlakkoktól, ezért amikor kiszabadulok Londonból meg a munkából, azt sem tudom hirtelen, melyik kis üvegcse tartalmát borítsam a körmeimre. A tavaszi leginkább imádni valóbb trend így igazán nekem kedvez, hiszen sokkal játékosabb, komolytalanabb különböző színeket viselni a kezemen, mint az unalmas, megszokott egy árnyalatot. Így nem kell  töröm a fejem, melyik árnyalat állna jól mindenhez, hiszen egy füst alatt kettő, vagy akár több színnel is boldogíthatom magam. Érdemes a középső köröm külön festegetését kihagyni, mindenféle kellemetlen félreérthető helyzet elkerülése végett.

Én most csak egy egészen egyszerű kombinációt használtam, valami kis vidámságot akartam vinni ebbe a hidegbe úgy, hogy a szürkés ruháim közül mégse üvöltsön fel valami tavaszi, teljesen nem odaillő árnyalat. A Dior lakkok mind tökéletesek, mind ecset, mind szín és tartósság szinten is, szerintem remekül megdobja ez a korallos sötét narancs a szomorú galambszürkémet, minden erőszakosság nélkül. Ha mind a két kezeden ugyan azt fested, biztosan nem fog véletlennek tűnni, de a lehetőségek száma végtelen, ha van elég idő pepecselni valamikor nap közben akár a szivárvány összes színében ragyoghatsz (soha de soha ne lefekvés előtt, mert reggelre az egészet elalszod, és lehet elölről kezdeni).

 

 

 

 

Képek 1, 2, 3

Megosztás:
1 komment

Címkék: beauty érdekesség körömlakk

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

libby08 2012.02.21. 17:19:41

Nem festheted a körmeid a munkába? Hogyhogy?
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása