OurFashion

Variációk manikűrre a New York Fashion Weekről

2012.február.18. 09:56

fashionista

0 komment

A divathetek nem csak a ruhák szempontjából fontosak, hiszen a legújabb haj-, smink- és manikűrtrendek is ilyenkor debütálnak.

Az elmúlt héten ezernyi bemutatón ugyanennyi féle körömfestési trend debütált, úgyhogy nézzük is át a legdominánsabb irányzatokat:
Nicole Miller, a The Blonds, és Jeremy Scott egyaránt a kilencvenes éveket idéző élénk, neonos árnyalatokra szavazott. A legjobban Jeremy Scott 3D-s körömmatricája tetszik: az apró pöttyös megoldás a fagyik cukorgyöngyszóratára emlékeztet.

NYFW Nail Art

A márványos hatás megfestésével könnyebb dolgunk lesz, hiszen a modern repedezős lakkok vagy pár fémes fóliadarabka segítségével könnyedén lehet utánozni a Calla, Gretchen Jones, a The Blonds vagy Rachel Antonoff kifutóján látott stílusokat.

A The Blonds a glitteres körmök kategóriájában is nagyot alkotott, és színátmenetekkel dobta fel a sima csillámos lakkokat, ráadásul a térhatású megoldásokkal még különlegesebbé tette a manikűrt. Nem a legjobbak a hétköznapi viselethez, de egy bulira tökéletesek.

A félig lakkozott körmök viszont nagyon is könnyedén viselhetőek a hétköznapokon, mégy egy kiskosztümös irodai környezetben is megfelelőek. Mivel az őszi szezonról van szó, így a színek sötétek, de ezt a lakkozást bátran próbáljátok ki tavasszal is pink vagy korallszínekkel.

Forrás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása