OurFashion

NYFW - Mintakavalkád Ralph Laurennél

2012.február.17. 11:26

fashionista

3 komment

Előre látom, hogy a jövő ősz nem lesz a kedvencem. Főleg az, amelyiket Ralph Laurennél láttam. Szomorúbarnák, unalmaszöldek és a dédim holmijait idéző minták jellemzik a kollekciót, amiket a külföldi kritikusok 'klasszikusnak' és 'hordhatónak' neveznek. A klasszikus angol stílus elevenedett meg az összeállításokban - talán ezért is érzem ezt most ennyire sótlannak. Egyedül a minták keverése vitt egy kis életet a kollekcióba: párduc kockással, csíkos mintással és persze a Burlington kockás zoknik vittek egy kis életet a kollekcióba.

Az estélyi ruhák viszont más lapra tartoznak: arany és fekete álmok flitterekkel, tollakkal a nagybetűs glamúrt testesítik meg egy csipetnyi vintage eleganciával megfűszerezve. Itt ismét előjött a tervező zsenialitása, rutinja és mindaz, amiért olyannyira imádják a sztárok viselni a ruháit a vörös szőnyegen.

Ralph Lauren Runway Fall 2012

Forrás 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bonni 2012.02.17. 19:01:56

Ha így haladunk nemsokára krinolin lesz a divat:)

Norelyn 2012.02.22. 18:25:08

Nekem sem tetszenek! :(

Britha 2012.04.29. 09:52:04

Nekem nagyon tetszik! Bár lenne olyan bolt Magyarországon ahol lehetne ilyen stílusú ruhákat kosztümöket kapni!! Sajnos Londonba vagy Düsseldorfba lehet vásárolni. Magyarország tele van használt ruhabolttal konfekcióipar nincs textil gyárról ne is beszéljünk profi szabász varrónő ritka mint a fehér holló maradt a ringy -rongy. Ami jó minőségű ruházat lenne azt nem lehet megfizetni mert ráteszik még a szomszédasszony rezsiköltségét.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása