OurFashion

Salvatore Ferragamo Signorina

2012.február.13. 12:50

fashionista

0 komment

Egy új, elegáns és emlékezetes illattal jelentkezik a Salvatore Ferragamo februártól. A Signorinában a jázmin keveredik a ribizlis pannacotta aromájának egyedi illatával, megfűszerezve egy kis  rózsaborssal. Ez a meglepő kombináció vidám és szemtelen karaktert kölcsönöz az illatnak, melyet a természetes zöld növényi jegyek, pézsma és pacsuli egészítenek ki. Az illatot 30, 50 és 100 ml-es Eau de Parfum változat mellett testápolóként és tusfürdőként is meg lehet majd vásárolni.

A rózsaszín, nőies csomagolás különlegessége a vara masni: Salvatore Ferragamo legendás, sikkes dupla masnija a rózsaszín kétféle árnyalatából, melyet a kupak úgy fog össze, mint egy gombostű az anyagot, ezzel is utalva a divatvilággal való szoros kapcsolatra.

A modell a csodaszép Bianca Balti, a fotós: Mikael Jansson.


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása