OurFashion

Bobbi Brown - Pretty Powerful

2012.február.10. 14:07

fashionista

2 komment

Idén februárban a Bobbi Brown ismét elindítja a Pretty Powerful kampányát Európában, Oroszországban, a Közel-Keleten, Izraelben és Dél- Afrikában. A kampány az igazi nők szépségét ünnepli történeteiken, fotóikon és videóikon keresztül. Ez Bobbi azon hitén alapul, mely szerint minden nő smink nélkül is gyönyörű, de a megfelelő sminkkel a szépségüket még jobban ki tudják emelni.

Ezt a filozófiát követve, az eddigi Pretty Powerful kampányok során Bobbi már kiválasztott 20, különböző háttérrel, karrierrel és életvitellel rendelkező nőt.

A kampány “előtte” és “utána” fotókból, videókból, interjúkból, véleményekből, face chart-okból és sminktippekből tevődik össze. Ez a tartalom- a színfalak mögötti videókkal együtt- elérhető minden ország Facebook oldalán a Pretty Powerful alkalmazás alatt.

A lényege az, hogy töltsék fel képeiket és mondják el, ők mitől magabiztosak és mindezt töltsék fel a Bobbi Brown Magyarország Facebook oldalára. Áprilisban a 15 résztvevő országban a szavazatok alapján kiválasztja Bobbi a nyertesét, aki az országát fogja képviselni. A kiválasztottak egy profi sminkelést, 500 eurónyi Bobbi Brown terméket és egy fotózást kapnak ajándékba. Májusban a 15 középdöntős előtte és utána fotói megjelennek az összes résztvevő ország Facebook oldalán, majd egy ismételt szavazás után az 5 legtöbb szavazatot kapó bekerül a döntőbe. A döntősök egy párizsi utat kapnak a Bobbi Brown sminkrendezvényére. Az öt döntősből Bobbi személyesen fogja kiválasztani a győztest, aki nyer egy new york-i utat, egy sminket Bobbi Browntól és egy profi fotózást, továbbá részese lesz Bobbi Pretty Powerful kampányának.

A játékra ITT tudtok jelentkezni.

Forrás: sajtóközlemény

Megosztás:
2 komment

Címkék: beauty bobbi brown

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2012.02.10. 15:13:35

Sosem mernék jelentkezni egy ilyenre, de hajrá mindenkinek! :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása