OurFashion

Love/Hate? Üresfejű modell, Diane Von Furstenberg és Current/Elliot

2012.február.06. 18:22

fashionista

0 komment

Diane von Fürstenberg két dolog miatt is érdekes a számunkra a mai, havas hideg napon:

1. Egy csodás, nyomott mintás farmerkollekciót dob piacra a Los Angelesben fészkelő Current/Elliot, amelyek mintáját Diane-nel közösen tervezték. A nyolcvanas éveket idéző ceruzanadrágok és szoknyák mellett néhány ruha is lesz a minikollekcióban, amelynek darabjait már 229 dollártól meg is lehet vásárolni.

2. Megjelent a napokban a tavaszi/nyári kampányképe is egy üresfejű modell főszereplésével. Ezt most szó szerint kell érteni, ugyanis nem látszik a modell arca a fotón, hanem a csodás kék eget látjuk csak az arca helyén. Ráadásul nem is tudjuk, hogy ki a modell a képen, csak a fotós (Camilla Akran) ismert, és a kampány üzenete lett sokatmondó: Be The Woman You Want To Be - azaz akár be is helyettesítheted saját magadat a kampányképre.

DIane von Furstenberg mirrored ad campaign 2012

Forrás 1, 2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása