OurFashion

Tavaszi Alexander McQueen kampányfotók

2012.február.03. 10:16

fashionista

1 komment

Semmi meglepetés sincs abban, hogy minden, ami az Alexander McQueen divatház és Sarah Burton kezei közül kerül ki, az nagyszerű, egyedi és különleges lesz. Ez történt a tavaszi kampányfotóknál is: David Sims fotóin (ő fényképezte az őszi kampányt is, amit ITT találtok meg) az egyszerű, pasztelles háttér csodás teret ad a ruhák légies lebegéséhez, rétegrengetegéhez és részletgazdagságához. Legszívesebben elővennék egy nagyítót, és úgy nézegetném a képeket hosszú perceken át, hogy minden apróságot meg tudjak figyelni a csodás ruhadarabokon.

A modell Zuzanna Bijoch.

Egy kis emlékeztető a divatbamutatóról, még több képet róla ITT találtok.

Forrás

Megosztás:
1 komment

Címkék: alexander mcqueen 2012 tavasz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bee Boszy 2012.02.05. 10:58:25

Annyira varázslatos! - A legpazarabb korallzátony élővilága - antropomorf értelmezésben... Nem kis fantázia és tehetség kell az ilyen remekművek megalkotásához.
Csodálatra - és tiszteletre méltó!!!
Nem is pazarolnék több szót, úgy sem találom a megfelelőt, mert nincs... A mi van, az kevés...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása