OurFashion

TOP 3: Kedvenceim a couture showkról

2012.január.28. 18:29

*Bianka*

2 komment

Érdekes úgy írni egy posztot a párizsi couture bemutatókról, hogy nem is szerepel benne a Chanel. Vagyis helyesbítve nem szerepel benne a Chanel márka úgy, hogy éppen Lagerfeldet istenítem és alig tudom kiválasztani, hogy melyik képet osszam meg veletek.

Idén azonban mégis így lesz, hiszen egyáltalán nem fogott meg a Chanel kollekció. Sőt csalódást is okozott, hiszen mindig alig várom, hogy láthassam a Karl által tervezett haute couture kollekciókat, főleg a tavaszit.

Idén leginkább Elie Saab ruhái tetszettek. Mindegyik légies, könnyed és nagyon elegáns. Egyszerűen tökéletesek. Leginkább az első képen látható középső ruha a kedvencem. Azt hiszem ha egyszer lenne egy ilyenem, le sem venném...

A második helyezett nálam a Christian Dior kollekció. Megosztó vélemények láthatóak a nemzetközi sajtóban, a  Bill Gaytten által tervezett couture darabokról, hiszen sokan pozitívumnak tartják, hogy a stílus nagyon hasonlít Gallianoéhoz, mások pedig pont ezt szidalmazzák.

Engem meggyőzött, igazán Dior-os lett minden darab, én imádom:

A harmadik helyet nálam idén Giambattista Valli nyerte el. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy minden darabért oda vagyok, de azért van egy pár ruha amin megakadt a szemem:

Nektek melyik couture show darabjai tetszettek a leginkább?

Fotók forrása: style.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esztidi 2012.01.28. 20:28:52

Dior ruháinak mindig is nagy rajongója voltam, Elie Saab idei kollekciójába viszont azonnal és visszavonhatatlanul beleszerettem. Mind a haute couture mind a "ready to wear" darabok lenyűgözőek, annyira légiesek, és annyira tökéletesek a részletek.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása