OurFashion

KARL by Karl Lagerfeld

2012.január.25. 17:43

fashionista

1 komment

Karl Lagerfeld új kollekciója ma debütált a net-a-porter.com oldalán interjúkkal, fotókkal és videókkal egyetemben. A fekete-fehér, szigorú szabásvonalú holmik között ceruzanadrágokat, ingeket, motorosdzsekiket, blézereket és gallérokat találunk nagy többségében, néhol egy kis ezüsttel és bordóval feldobva (meg van egy darab megmagyarázhatatlan babarózsaszín mellény is a kollekcióban). Sok a fényes anyag, csillognak a blézerek, PVC a rövidnadrág és sok a flitter is, de még így sem lett giccses a kollekció, egyrészt a színek, másrészt a minimalista szabásvonalak, harmadrészt pedig a Karl Lagerfeld saját öltözködésére is olyannyira jellemző stílus miatt.

Az árak a megfizethető kategóriába esnek, vászontáskát 19, trikókat 69, kiegészítőket pedig 49 eurótól kezdve vásárolhatunk meg, de az igazán jó darabok (borítéktáskák és cipők) 200-300 eurónál kezdődnek.

Nektek hogy tetszik?

Képek

Megosztás:
1 komment

Címkék: karl lagerfeld net a porter.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bee Boszy 2012.01.29. 12:11:37

Nekem bejön! - Mi az hogy! Az első három képen szereplő összeállítást - úgy, ahogy van - bevállalnám. A 4.-ről a bőr kabit mindenképpen! Ööö és valamiért úgy érzem, hogy remek kiegészítője lenne eme csodás holmiknak egy: fehér bőrüléses, fekete Jaguar S-Type! :-)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása