OurFashion

Giorgio Armani 2012-es tavaszi sminkkollekció

2012.január.25. 10:11

fashionista

0 komment

Februártól lesz kapható a Giorgio Armani legújabb sminkkollekciója (itthon csak a Mammut Douglasban), amely átvezeti a téli, pasztelles árnyalatokat az aranyló napsütésbe. Ennek az ihletét természetesen Signor Armani napfény iránti rajongása adta (nem tudom visszafogni magamban azt a gondolatot, hogy ha a Valentino dobna piacra sminkkollekciót, akkor náluk ezen az alapon minden narancssárga lenne??).

Szokás szerint csodásak a négyrészes paletták, melyek nagyon költői nevű 'Luce d'oro' pigmenteket tartalmaznak: az egyik gyöngyházlila-jadezöld-arany-szürkésbarna, a másik pedig bézs-szürke-réz-barna színkombinációkból áll. A lakkhatású szájfényekkel kapcsolatban vegyesek az érzéseim: a vadrózsa szín nagyon ígéretesnek tűnik, de sem a kávébarna, sem pedig a szürkés bézs árnyalat nem nyűgözött le a képek alapján.

A legígéretesebbnek a szemceruzák: krémesek, tartósak és vízállóak, és kontúrozás mellett az egész szem árnyékolására is használhatóak.

A kampány arca ismételten Megan Fox.

Forrás: sajtóközlemény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása