OurFashion

MAC trendprezentáció - Avagy mit viselsz majd az arcodon tavasztól

2012.január.21. 11:54

**Anna**

1 komment

 Ha az ember egy divatbemutatóra kap meghívót biztosan tudja, hogyan fog zajlani az esemény majdnem az első pillanattól az utolsóig. Amikor megtudtam, hogy a MAC meginvitált a tavaszi trendeket bemutató Londonban megrendezésre kerülő prezentációjára, nem igazán tudtam, mire számíthatok. Annyiban bizonyos voltam, hogy igazán különleges élményben lesz részem, hiszen a márka mindig valami extravagánssal vagy kellemesen meglepő dologgal rukkol elő a termékek tekintetében is.

Amikor kora reggel megérkeztem a helyszínre, szinte még senki nem volt ott, csak a backstagebe bejutni vágyó újságírók, akik ásítozva, kávét szürcsölgetve üldögéltek az előtérben. Az álmatag várakozás azonban meghozta gyümölcsét, hiszen a háttérben folyó modellek előkészítése a bemutatóra talán a legérdekesebb része volt a napnak. Hatalmas halmok tele szebbnél szebb árnyalatú rúzsokkal, szivárványos palettákkal, alapozók hadseregével, itt már vethettünk egy pillantást a ránk váró tavaszi trendekre. Roppant ígéretes, szerintem mindenki meg fogja találni a magához leginkább illő vonulatot, hiszen különösen romantikus szezonnal állunk szemben a sminkek tekintetében.
 
A MAC négy kategóriába sorolta a tavaszi/nyári trendeket, melyeket hosszú kifutón vonultatott fel modellekkel,a sminkmesterek kommentárjával és magyarázataival és csodálatos csillogással az esemény körül.
 

 

 

 Ath-Elite

A szezon középpontjában a bőr tökéletessége vagy annak tökéletesítése áll, anélkül, hogy a túlsminkeltség látszatát keltenénk. Sportos, természetes, egészségesen csillogó arcbőr, melyet bárki elérheti a bársonyosan csillogó highlighterek egyikével, a szemhéjra pedig –a cicás helyett – egy egyenes vonal kerülhet a kedvenc tusunkkal.
 


Nouv-Eau

Bizony a rózsaszín és a lágy vonalak kedvelői kiélhetik magukat, hiszen az Art Nouveu inspirálta trend ízig vérig romantikus és lányos. Szájceruza mehet a kukába, finoman elkent tónusok mindenféle kontúr nélkül, a szempillaspirál elhagyása pedig a lustább, vagy időhiányban szenvedőnek kedvez. Abszolút kedvencem a befelé rúzstól sötétedő ajkak, olyan, mintha valami lila gyümölcsbe harapott volna a modell. Egyszerű, és mégis minden flancos csillogást azonnal háttérbe szorító, csókra csalogató taktika.
 

 

 

 

Ore-Inspired
A nyári bulizásokhoz való trend, már sokkal fényesebb, fémesebb, mint az előző két trend. A barna bőr helyett az egészségesen fehér jelent meg a 2012 tavaszi kollekciókat bemutató kifutókon is, a mindennapokban is csak egy leheletnyi bronzosítóra lesz szükségünk a megfelelő helyeken. Meleg árnyalatok jelennek meg nem csak az arccsonton, hanem az ajkakon és a szemhéjakon is, felváltva ezzel az önbarnítót és a természetellenes hatást.

 

 

 
Neo-N
A graffiti inspirálta, dinamikus, nagyvárosi trendet a bátrabbak élvezhetik majd, hiszen az élénk színek dominálnak a többinél sokkal művészibb, bevállalósabb trendben. Az erős árnyalatok ellenére mégis kellemes szofisztikáltság lengi körül ezeket a sminkeket, hiszen sehol nem találkozunk egy komoly, vagy éles kontúrral. Színes, akár kékes árnyalatú rúzsok, meglepő helyekre felkent krémes szemfestékek…kreatív, szabad, olyan igazi beszabadulós trend a MAC boltba!
 

Képek a MAC hivatalos fotósától

Megosztás:
1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.01.21. 14:18:57

Némelyik modellt elnézve valószínűleg monoklikat és zúzódásokat viselünk az arcunkon tavasszal... :P (Na jó, egyébként értem én, hogy egy sminkbemutatónak az a célja, hogy prezentálja a termékeiben rejlő lehetőségeket, és nem azt várják, hogy én is minden hétköznap reggel félkómásan zombit varázsoljak magamból :D). Egyébként én is úgy szoktam rúzsozni, hogy befelé sötétedik, bár azért picikét kifinomultabb stílusban...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása