OurFashion

Mennyei manna: Alexander McQueen pre-fall 2012

2012.január.19. 11:29

*Bianka*

3 komment

Álomszép lookbook fotókkal és kollekcióval rukkolt elő a soha meg nem unható Alexander McQueen márka. Az elegáns militarizmust tökéletesen megtestesítő kollekció minden darabjáért teljesen odavagyok. Imádnám ha nap, mint nap ilyenben járhatnék. A kedvenceim a kabátok és az a ruha, amit Kate Middleton már viselt egyszer.

Kiváncsi leszek, hogy a felvállaltan McQueen mániás hercegnő melyik ruhát fogja még viselni a kollekcióból.

 

 

Fotók forrása: Vogue.it

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bekat 2012.01.19. 13:40:17

óó..az a kabát.... <3

2012.01.19. 15:43:01

nem vagyok oda a "katonás" stílusért, de azért ez határozottan nem rossz kollekció :)

Bee Boszy 2012.01.21. 22:56:20

McQueen évről évre elkápráztat. Halálosan szerelmes vagyok a cipőibe (kivéve a Lady Gaga által "népszerűsített", bizarr-kerámiavázára emlékeztető őrületeket, és azok továbbgondolásait)!!! A 2011-es őszi kollekció dark-gothic-domina-jégkirájnő szerkói annyira felkavartak, hogy az Ördögnek is odaadnám a lelkem azokért a vad darabért! Ez is csúcs! Kicsit aggódtam, hogy olyan hamar eltűnik a palettáról a militari trend... Szerintem még maradt kiaknázatlan lehetőség a stílusban. - És lám!!! - Nagyooonotttvaaan!!! :-)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása