OurFashion

MAC újdonságok februárra - Naturally & Mineralize Eyshadow Expansion

2012.január.18. 14:40

fashionista

0 komment

Még a 2008-as Blonde, Brunette, Redhead kollekcióban lettem szerelmes a MAC Blonde Mineralize Skinfinishébe, amely a tökéletes arcpirosítónak bizonyult számomra eddig. Nyilván már rég elfogyasztottam, és mivel limitált szériás darab volt, nem tudtam újravásárolni (és azóta sem találtam semmit, ami a nyomába ér). Erre most az új, Naturally kollekcióban ismételten kiadják a kis kedvencemet, úgyhogy arra gondolok, hogy 2-3 darabot beraktározok belőle, így gazdagítva a sminkcucc-rengetegemet.

A kollekcióban egyébként finom, természetes árnyalatok, barack-és rózsaszínek, homokbarnák és bronzos árnyalatú sminkszerek kaptak helyet, főként Mineralize-ok. A nude sminkek és az alapsminkcuccok után kutatóknak lesz majd a kedvence a kollekció, amelyet búzamezőn pózoló és kalászok közé rejtett sminkszerek fotói népszerűsítenek.

Ha pedig valakinek nem elég a 'Naturally'-ben megjelent ötféle új szemhéjpúder, az örülhet, ugyanis az állandóan kapható Mineralize-oknál szortimentet bővít a MAC: 5 mono és 5 duo szemhéjpúderrel lesz több februártól.  

Forrás: sajtóközlemény

Megosztás:
0 komment

Címkék: mac beauty

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása