OurFashion

Best of 2011: az olvasók kedvenc beauty termékei

2012.január.05. 07:40

fashionista

0 komment

A Facebook oldalunkon tettük fel nektek a kérdést pár napja, hogy melyek voltak a kedvenc, 2011-ben megjelent beauty termékeitek. Szerencsére rengeteg válasz érkezett, és mostanra összesítettük is a szavazatokat, így meg tudjuk mutatni nektek a legjobbakat, a kedvenc új szépségápolási termékeiteket az alábbi kategóriákban:

1. Testápolás
Azért ezzel a kategóriával kezdem, mert ez volt a legegyértelműbb, a szavazók kimagasló része a Garnier 7 days testápolócsaládot választotta a kedvencének. A második helyen, jócskán lemaradva a Nivea Pure&Natural testápoló végzett.

2. Arcápolás
Itt hihetetlenül szoros volt a verseny, az első helyezett L'oreal Nutrigold arcápolók mögött mindössze egyetlen szavazattal maradt le a Garnier BB krémje! A BB krémekre sokan szavaztatok, de a Garnier abszolút kiemelkedett a szavazatmennyiség tekintetében a többi márka közül, úgy, hogy Magyarországon még nem is volt kapható 2011-ben. (Azt megsúgom, hogy szerencsére hamarosan majd nálunk is elérhető lesz.)
Aki pedig nem tudja, hogy mi is az a BB krém, annak íme egy kis összefoglaló:
A BB krémek (Blemish Balm/Beauty Balm) valahol az alapozók és a bőrtökéletesítő szérumok között helyezkednek el, a kezdetekben német bőrgyógyászok alkalmazták bőrnyugtatásra, hogy enyhítsék és elfedjék a bőr irritációt archámlasztások és egyéb műtéti beavatkozások után. Piaci forgalomban először Dél-Koreában mutatták be, ahol a helyi hírességek között aratott sikere miatt azonnal mindenki kedvenceivé váltak. Természetesen a BB krém híre Európában is terjedni kezdett, rengeteg beauty blog írt róluk, majd lassan az európai bőrtípusnak megfelelő színárnyalatok is kifejlesztésre kerültek (gondolom azért lett a kedvencetek a Garnier, mert annak a színe jobban megfelel, mint néhány, inkább Ázsiában kedvelt márkáé) .

3. Parfüm
Itt mindössze pár szavazat döntötte el a nyertest, ugyanis a Lancôme Trésor Midnight Rose mögött csak nagyon kicsivel maradt le a Diesel Loverdose és a Prada Candy. Úgy látszik, idén az édeskésebb illatok voltak népszerűek nálatok, mert mindhárom parfüm ebbe a kategóriába esik. A celebillatok közül Beyoncé Heat Rush nevű parfümje kapta tőletek a legtöbb voksot.

4. Smink
A legszéleskörűbb szavazatokat ez a kategória eredményezte: szinte mindenkinek más volt a kedvence. A szempillák hangsúlyozása lehetett a kedvenc elfoglaltságotok, ugyanis az első helyezet Lancôme Hypnôse Doll Eyes mellett a második (L'oreal Lash Architect 4D) is szempillaspirál lett a kategóriában. A rúzsok közül a Rimmel Kate Moss kollekciója, a szemfestékek közül pedig a Chanel Illusion d'Ombre szemhéjpúderek voltak a kedvenceitek.

5. Hajápolás
A nagyon jó szavazataránnyal kategórianyertes Pantene Aqua Light mögött sok voksot kapott még a Gliss Kur Ultra Repair termékcsalád és hajolaj is.

Van olyan újdonság, amit nagyon hiányoltok a listából?


 

 

Megosztás:
0 komment

Címkék: beauty

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása