OurFashion

Abbey Lee Kershawnak bezzeg jól áll...

2012.január.04. 13:12

*Bianka*

1 komment

Korábban már beszámoltuk a Versace új H&M-nek készült Cruise kollekciójáról, ahol meg is állapítottam, hogy nem túl nagy szám a sok zöldségben burjánzó nyári darab. Most azonban érkeztek újabb a képek és meg kell állapítanom, hogy Abbey Lee Kershawon persze sokkal jobban mutatnak a fürdőruhák és egyéb kiegészítők, mint a termékfotókon.

Ilyenkor persze elgonolkodik az ember, hogy egyrészt Abbeynak szinte minden jól áll, másrészt pedig a helyszín, a színek, a smink és a haj egy olyan milliőt teremt, hogy igazából mindegy is, mit visel a modell, hiszen anélkül is elvarázsolnak minket a képek.

A képek hangulata természetesen azért is húz be igazán, mert tényleg úgy érezhetjük magunkat, mint akik a bokrok mögül meglesik, hogy mégis mi történik a kolbásszal kirakott kerítés másik oldalán...

AbbeyLeeKershawVersace5.jpgAbbeyLeeKershawVersace7_1.jpgAbbeyLeeKershawVersace6.jpgAbbeyLeeKershawVersace1.jpgAbbeyLeeKershawVersace13.jpg

Fotók forrása: Fashionising

Megosztás:
1 komment

Címkék: versace h&m versace fo h&m

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kancso 2012.01.06. 14:36:09

Ez a mintázat olyan, mint amit a nagyik raknak a befottek a tetejére, gagyi es dedós.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása