OurFashion

Love or Hate? - Prada car shoes

2011.december.29. 13:16

*Bianka*

3 komment

Lement a karácsony, szóval itt az ideje, hogy koncentráljunk végre teljes erőnkkel a tavaszi-nyári kollekciókra. Kezdjük rögtön a Prada 2012-es tavasz-nyári kollekciójában található, úgynevezett Car Shoes-okkal, amikről már nagyon régen meg akartam kérdezni a véleményeteket. Az ötvenes évek végén, és hatvanas évek elején végtelenül menőnek számító fecskefarkú Cadillac által inspirált cipők egyszerűen lélegzetelállítóak. Muccia Prada sosem fél olyan inspirációs tárgyhoz nyúlni, ami megosztó lehet. Ha végigolvassuk a nemzetközi fórumokat, ellentétes vélemények harcolnak egymással, van aki szerint csodálatos művészi értékkel bíró cipőkölteményekről van szó, amit bárki bármikor viselhet, és van aki szerint olcsó gyerekjátéknak tűnő gagyi cipők lettek.

Kiváncsian várom, hogy nektek mi a véleményetek?

Nekem nagyon tetszenek, egy-egy darabot még fel is vennék egy egyszerűbb fehér vagy fekete vászonruhával, de van olyan ami már nekem is sok. A hot rod-ok világát idéző lángnyelvek túl nagy mennyiségben már nálam is kiverik a biztosítékot.

Fotók forrása: Jay Strut, Super Clementina

Megosztás:
3 komment

Címkék: cipő prada love or hate

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.12.29. 18:32:22

Nagyon jópofák, és a képeken látszik, hogy minőségi darabok, de nekem ez inkább a "nézegetni jó őket" kategória. :)

Bonni 2011.12.29. 21:57:31

Jól néznek ki, az ördög tényleg Pradát visel:)

marion! 2012.01.01. 20:17:08

nem Muccia, hanem Miuccia...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása