OurFashion

MAC False Lashes

2011.december.18. 08:41

fashionista

0 komment

A Daphne Guinness kollekció mellett még egy újdonságra számíthatunk a MACtől januárban: piacra dobják az új, False Lashes szempillaspiráljukat (5.500 Ft), ami a márkától megszokott minimalista csomagolásoktól eltérve kicsit díszesebb tubust kapott.

Amit tudni kell még róla az az, hogy könnyű, hab állagú a formulája és szénfeketék a pigmentjeivel, a keféje pedig duplasoros (befedi a ritka pillákat is).

Szempillaspirál ügyben nagyon szkeptikus vagyok, nem dőlök be a hangzatos leírásoknak, csak a kipróbálásban hiszek. Ennek is adok egy lehetőséget, és jól megnézem, hogy le tudja-e győzni a kedvenc Hypnose-omat, ha pedig érdekel benneteket, szívesen mutatok majd róla egy képet a Facebookon.

Forrás: sajtóközlemény

Megosztás:
0 komment

Címkék: mac beauty smink szempillaspirál

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása