OurFashion

Ilyen stílusosan akarok élni!

2011.december.16. 10:53

*Bianka*

3 komment

Vannak fotósorozatok, amik egy-egy életérzést közvetítenek. A Vogue Australia egy ilyen képsorozata olyan vágyakozást váltott ki belőlem, hogy többször vissza-vissza néztem az oldalra, hogy megnézzem a fotókat. Ezután döntöttem el, hogy muszáj megosztanom veletek azt, hogy minden vágyam az, hogy ilyen stílusosan éljek mint az editorial két főszereplője. A The Wanderers című képsorozatban a stylist olyan márkákat részesített előnyben, mint a Chanel, Dries von Noten, Dolce & Gabbana és Roberto Cavalli. De mégsem a márkák váltják ki ezt a hatást belőlem, hanem a tájak, a styling és az a hihetetlenül cool lazaság amit a két modell sugároz. 

Fotók forrása: FGR

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.charlotte. 2011.12.16. 11:28:29

ez egy életérzés?! egy érzés nincs benne, jéghideg az egész. lehet, hogy stílusos, de üres. még az első kép a legjobb, de az is csak a mozgás miatt, nem azért mert a nő ahelyett, hogy szorosan átkarolná a férfit, oldalra néz, hogy ki nézi őket, ki irigykedik a méregdrága ruháik miatt.. ilyen kapcsolatot soha nem akarnék! (félreértés ne legyen, értem, hogy ezek modellek, és nem szerelmesek.. de amit modelleznek, taszító)

Kancso 2011.12.16. 14:20:53

Egyetertek az elottem szoloval, es reszemrol sem az irigyseg beszel, de ettol sokkal, de sokkal hangulatosabb fotosorozatot lehet kesziteni. Bennem sem a ruhak, sem a helyszin nem maradt meg...

SarahConnor 2011.12.16. 15:26:14

Csatlakozom az előttem szólókhoz. A képek és a helyszínek gyönyörűek, még a ruhák is, de maga a helyzet nem hat meg túlságosan. A két szereplő közt nulla a kapcsolat, a kémia, mintha nem is ismernék egymást. Ettől mindketten halál üresnek hatnak, akik csak magukkal vannak elfoglalva, meg hogy hogy néznek ki - nem egy irigylendő állapot. Na meg aztán az, hogy egy kopott, ázott, omladozó pinceszerű helyiségben fehér kosztümben álljon valaki, az nem a stílust juttatja eszembe, de aláírom, hogy ez egyéni szoc probléma. :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása