OurFashion

Újabb kollekcióval csábít minket a Versace a H&M-be

2011.december.14. 18:37

*Bianka*

2 komment

Még alig emésztettük meg Donatella kollekcióját, amit a H&M-nek tervezett és máris megérkeztek a következő Resort kollekció képei. A tervező most kicsit jobban visszafogta magát, enyhébb színeket használ és az arany és a szokásos rojtok sem dominálnak annyira, mint korábban, de a végeredmény most is szörnyű lett.

Ha szeretnétek talpig zöldséges standnak öltözni, akkor válasszátok az apró gyümölcsös darabokat. Én azt is megértem, ha ez nem tetszene, de akkor még mindig ott vannak a habcsók színű költemények, amit Donatella szerint természetesen arannyal kell vegyíteni a kívánt hatás elérésének érdekében.

Fotók forrása: Vogue UK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.12.14. 18:54:04

A balerina cipőt, a sortot és a karkötőt kérném szépen. Az arany szandit csak azért nem, mert van egy nagyon hasonlóm! :)

2011.12.15. 22:32:19

ha tetőtől talpig talán nem is, de azért az a táska egészen szimpatikus... :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása