OurFashion

Ez lenne a tökéletes?

2011.december.14. 11:07

**Anna**

2 komment

A modellek vékonyak, csontosak, gyakran úgy néznek ki, mint akit az első szellő odébb penderít. Örök vita folyik arról, hogy vajon mennyire normális ez, valóban kegyetlenül éheztetik magukat, vagy csak a munkájukkal járó apró kellemetlenég az étrendre való állandó odafigyelés. Nem foglalnék állást, de tény és való, hogy a karcsúbb lányok jobban mutatnak a kifutókon. Olyankor mindenki a ruhákat nézegeti, nem vonja el a figyelmet egy csinos popsi, vagy kerek mell. Vannak persze kivételek (imádom például Lara Stone szerintem tökéletesen gömbölyű formáit), és különben sem csak csontvázak masíroznak a kifutón. Ám Karlie Kloss legújabb, az olasz Vogueban megjelent anyaga rám biztosan nem a szokásos módon hatott, hiszen itt nem csak egy salátaleveleken táplált testet látunk. Karlie minden porcikája izmos, végtelen hosszúságú lábain egy icurka-picurka zsír sincs. Még sokadik megnézésre sem tudtam eldönteni, tetszik-e ez nekem, vagy nem, tanán csak a fényektől tűnik a felháborítóan fiatal, 19 éves modell földönkívülinek

 

 

 

 

 

Forrás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

topankablog.hu · http://topankablog.hu 2011.12.14. 13:37:22

Csodás a teste, de tényleg nem azt az ideálképet testesíti meg, amely mellett egy átlagos, egészséges nő is jól érezheti magát. Ha jól tudom, a fura "csípőficamos" képet le is vették a Vogue Italia oldaláról, annyi negatív kritika érkezett miatta.

Fr 2011.12.14. 16:16:55

hát itt nem néz ki rosszul,de a Victorias Secret divatbemutatón borzalmasan sovány,csontos és csúnya volt az alakja.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása